Egy jó OMHV ötlet most EFOTT bérletet ér!

Hétfőtől ismét kitölthetőek az oktatókat véleményező kérdőívek a Neptunban. Ha kitöltöd őket és részt veszel kreatív játékunkban, EFOTT bérletet is nyerhetsz!

A sok vizsgaidőszakkal és tananyaggal kapcsolatos rövidítéseket nehéz megjegyezni, a jelentésüket pedig végképp. Az OMHV is ezek közé tartozik, az Oktatói Munka Hallgatói Véleményezése a vizsgaidőszakok alatt Neptunban megjelenő kérdőíveket jelenti, amelyekkel oktatóid munkájáról és kurzusaik minőségéről mondhatod el véleményed.

Hogy egy kicsit érdekesebbé és kreatívabbá tegyük a kérdőívek kitöltését és a vizsgaidőszakot, feloldásokon gondolkodtunk erre a négy betűre. Mi kitaláltunk párat, de a Ti ötleteidre is nagyon kíváncsiak vagyunk, úgyhogy gondolkozz, találj ki egy feloldást és ezzel akár EFOTT bérletet is nyerhetsz!

A játék menete a következő:
1. Találj ki egy ötletes feloldást az OMHV rövidítésre!
2. Keress hozzá egy képet a neten, ami úgy gondolod, jó illusztráció lenne hozzá!
3. Töltsd fel a képet az esemény üzenőfalára (a rövidítés megadásával együtt természetesen)!
4. Gyűjts minél több like-ot a képedre!

A legjobb ötletekből matrica készül, a legtöbb like-ot összegyűjtő kép ötletgazdája pedig egy EFOTT bérlettel lesz gazdagabb!

A játék határideje május 31. 23:59 Eredményhirdetés június 1-én.
Egy pályázó több képpel is pályázhat!

Az OMHV-ról részletesebben korábbi cikkünkben olvashattok. Ebben a félévben 2014. július 3. 23:59-ig tölthetők ki a kérdőívek.

Ötleteljetek és nyerjetek!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]