Tavaszi zsongás az ÁJK-n

Szerdán egész napos fesztivál, rendezvények és bulik várják az érdeklődőket az ELTE ÁJK-n: a hagyományos italPULT és a NagytakarIKás mellett megrendezik az ÁJK első saját sportnapját is, az este pedig összegyetemi nyárnyitó bulival zárul a Café del Rióban.

Az eseményekről Keczán Pált, az ÁJK rendezvényszervezési ügyekért felelős alelnökét kérdeztük. „Most szerdán tartjuk az ÁJK-n harmadszorra az italPULT nevű akciónkat, amely nem más, mint egy jótékonysági üdítőital-árusítás. Ehhez idén 800 négyzetméternyi területet foglaltunk le az önkormányzattól, emiatt egyben tartjuk az Instruktori Kör NagytakarIKás elnevezésű hallgatói bolhapiacával (amire még aznap is le lehet adni megunt dolgokat). Ezen a napon rendezzük meg első alkalommal az ÁJK sportnapját is” – mondta el. A programok reggel 8-tól este 8-ig tartanak, az akció teljes bevételét a szervezők az erdélyi Kajántó Mária Gyermekotthonnak, valamint a Noé Állatotthonnak adják majd át. Az estét a Café del Rióban rendezendő nyáregyetemi ÁJK-BKF bulin zárhatjátok le.

A BATAK University Challenge támogatásával megrendezett eseményen, ahol lesz BURN-kitelepülés, chill sátor, zene, élő fellépők, lábtenisz, street soccer, a BATAK-nak köszönhetően a reflexeidet is letesztelheted, és versenybe szállhatsz az Avicii-koncertjegyekért vagy a F1 Magyar Nagydíj belépőkért is.

Ha szeretnél egy jót szórakozni és bulizni a vizsgaidőszak előtt, mindezt egybekötve egy kis jótékonykodással, megünnepelve a jobb időt és a nyár közeledtét, szerdán az ÁJK-n a helyed!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]