Heti programajánló

Rövid hét, rengeteg program- a négynapos hosszú hétvége előtt még számos esemény vár benneteket az ELTE-n!

A héten két egyetemi koli is megrendezi szokásos kollégiumi napokat április 28 és 30. között.

Az Ajtósi Napokon koncertek, karaoke, és különféle versenyek várnak benneteket. A rendezvény legnagyobb dobása a Városligeti kalandtúra. A jó hangulatról az italakciók gondoskodnak, érdemes tehát kilátogatni Zuglóba. A belépés ingyenes.

Aki viszont inkább Buda felé venné az irányt, az semmiképpen se hagyja ki a Budaörsi Napokat a KCSSK-ban! A BN inkább a koncertekre épít, viszont délután 14-től a koli klubjai is készülnek színes programokkal, hétfő délután pedig vár benneteket a Sportnap!

Az ÁJK a héten kitett magáért: április 28-án és 29-én Szakmai és közéleti Napokat tart, amelynek keretében többek között az egyik legtapasztaltabb külpolitikai riporterrel, Bombera Krisztinával is szerveznek beszélgetést. 29-én sor kerül a Közéleti Vitaest harmadik előadására, amelynek témája az atomenergia lesz. Április 30-án pedig Sportnap és összegyetemi nyárindító buli is vár benneteket!

Szerdán egyébként az ÁJK-BKF nyárindító buliján túl, másik két kar is party-t szervez. A PPK a VIK-kel közösen a H13-ban, valamint a Bárczi a Hétkerben vár mindenkit, aki még a félévi zh-k előtt egy nagyot szeretne zúzni az éjszakában.

A PPK & VIK Bubble Party-jához egy kis kedvcsináló:

Jó szórakozást mindenkinek!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]