Visszaszámlálás indul!

Már csak három napig jelentkezhettek felsőoktatási intézményekbe, így az ELTE-re is.

A hagyományokhoz visszatérve február 15. éjfélig véglegesíthetitek a felsőoktatási intézmények szeptemberben induló képzéseire való jelentkezéseteket a Felvi E-felvételi rendszerén keresztül. Ez a határidő több szempontból is fontos, ugyanis az adatrögzítés és a szakok megjelölése mellett a meglévő eredményeket, dokumentumokat is fel kell tölteni, továbbá az eljárási díjat is be kell fizetni legkésőbb szombat éjfélig. Ezeket persze nem ajánlott az utolsó percre hagyni, de a jelentkezés hitelesítésére – melyre majd Ügyfélkapun keresztül vagy postai úton lesz lehetőségetek – ráértek február 23-ig.

A rendszer kitöltés közben instrukciókkal lát el – tájékoztatást ad a jelentkezéssel kapcsolatos teendőkről, de érdemes odafigyelni a jelentkezés alapvető szabályaira is, hiszen a felsőoktatási intézményekbe való bekerülés egyik feltétele az érvényes jelentkezés benyújtása.

Ha azonban a technikai tényezők helyett sokkal inkább a tanácstalanság akadályozott meg eddig a jelentkezésetek leadásában, mi most segítünk a döntésben és megmutatjuk, hogy miért az ELTE-t válasszátok! 😉

 

Kép: topuniversities.com

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]