Amikor az ELTE megnyitja kapuit…

Januárban az ELTE-n nyílt napok újabb hulláma söpör végig: több karon is várják a továbbtanulni vágyó középiskolásokat, emellett egy újdonsággal is készülünk.

A novemberi sorozat után most újabb nyílt napok keretében mutatkozik be az ELTE több kara. Az felvételizők január 24-én az Állam és Jogtudományi Karon (ÁJK), a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon (BGGYK), a Bölcsészettudományi Karon (BTK), a Társadalomtudományi Karon (TÁTK) és a Pedagógiai és Pszichológiai Karon (PPK) ismerkedhetnek meg a karok képzési kínálatával, oktatóival és hallgatóival, de mintaórákon és további előadásokon is részt vehetnek.

Ezenkívül az ELTE idén első alkalommal szervez egy – az egész egyetemet átfogó – interaktív kiállítást, ahol a látogatók a nyolc kar mellett az Egyetemi Hallgatói Önkormányzattal, a Hallgatói Szolgáltató- és Karrierközponttal, illetve az ELTE civil és öntevékeny csoportjaival is megismerkedhetnek. Az oktatási, kutatási, innovációs, kulturális és sportlehetőségeket felsorakoztató ELTEfeszt február 1-jén a Lágymányosi Campuson várja az érdeklődőket.

forrás: elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]