Elköltözött az ELTE Karrierközpont!

Egy régi ismerős új helyen: az ELTE Karrierközpontja idén ősztől megújult környezetben várja az érdeklődőket.

A Bölcsészettudományi Kar A épületének (1088 Budapest, Múzeum krt. 4., A épület -123) alagsorában személyes ügyfélszolgálat, saját képzőterem és hangulatos tanácsadó helyiség áll régi és új hallgatóik rendelkezésére.

A Karrierközpont – új helyen, de régi tevékenységét folytatva – olyan gyakorlatorientált tanfolyamokkal egészíti ki az egyetem elméleti képzését, mint Az álláskeresés lépései, a Karriermenedzsment kurzus, a Sajtóreferens és szóvivő, illetve az Autóvezetés tanfolyam. A tréningek kedvező áron, vagy akár ingyen adnak a diplomát kiegészítő, specializált tudást, de az ingyenes szolgáltatások között a személyre szabott karrier-tanácsadás is szerepel.

A Karrierközpont továbbá számos állásajánlatot, valamint az egyetemi képzéshez illeszthető gyakornoki lehetőséget tud biztosítani az egyetem hallgatóinak és végzettjeinek, akiket sok szeretettel vár az ELTE Alumni Szervezetbe is, hiszen ELTE-snek lenni egy életre szól!

További részletekről és aktuális képzésekről informálódni az info@karrier.elte.hu címen, vagy a kétheti rendszerességgel megjelenő Karrierközpont hírlevélből tudtok!

 

Forrás: ELTE Karrierközpont

 

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]