Jelentkezz az ELTE Online csapatába!

Érdekel az újságírás, szeretnél gyakorlatot szerezni, és egy jó csapat tagja lenni? Jelentkezz az ELTE Online-hoz!

Újságírócsapatunk bővítése céljából egynapos alapozó tréningeket hirdetünk – ha szeretnél az Online-nál dolgozni, jelentkezz előzetesen motivációs leveleddel a foszerkeszto@online.elte.hu email címen az egyik egynapos alapozó foglalkozásunkra. A tréningeket limitált számú résztvevővel, maximum 15 fővel indítjuk!

Online újságírás – alapozó foglalkozás

időpont:  március 22-én 11:00-20:00 -ig

A foglalkozásokat a sajtóműfajok rövid áttekintésével, a népszerű műfajok alapvető szabályaival, a szerkesztőségek működésével kezdjünk. A kurzus további részében kifejezetten az online újságírás jellemzőivel fogunk foglalkozni. Nem egy meghatározott ismeretanyag elsajátítására törekszünk, hanem esettanulmányok és kreatív gyakorlatok nyomán fejlesztjük az online újságíráshoz szükséges kompetenciákat, szemléletmódot.

A foglalkozások tréningjellegűek, tömbösítve, kis csoportos keretek között zajlanak, és az ELTE Online utánpótlásképzésére koncentrálnak.

Az érdeklődők számára további, az alapozót kiegészítő választható foglalkozások szervezünk:

Szolgáltatáskommunikáció

Ha szeretnél a Party Plusz rovatban ajánlókat, bulitudósításokat és PR-cikkeket írni, akkor ezt az alkalmat semmiképp ne hagyd ki!

időpont: szervezés alatt

Sportmarketing

Ezen a tréningen az ELTE hallgatói sportszolgáltatásainak lehetséges arculati fejlesztéseivel fogunk foglalkozni, ezen felül pedig azokra a mindenki számára elérhető eszközökre, és azok optimális használatára fogunk koncentrálni, amiket az egyetemi sportesemények és rendezvények közönségszervezésekor használunk.

időpont: március 9. 14:00-18:00

Közéleti újságírás

A közéleti, politikai újságírásra fókuszáló alkalom, elsősorban az ELTE Online közélet rovatába válogatottak számára.

március 23. 14:00-20:00

A további részleteket a jelentkezők emailben kapják meg! Gyertek, jó lesz 🙂

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]