Bandák csatája újratöltve!

Ismét jön az ELTE Zenekarok Fesztiválja!

Az ELTE Zenekarok Fesztiválja (EZF) ma már hagyomány, mondhatni formabontó évenkénti közösségi esemény. Kettős céllal jött létre. Az egyetemi hallgatóságnak kulturális kikapcsolódást kínál, a zenei vénával megáldott polgároknak pedig lehetőséget, hogy szerzeményeiket bemutassák diáktársaik és a vájt fülű mecénások előtt.

Az EZF 2004-ben indult, 2-3 napos programból fejlődött gigantikus, több ezer hallgatót mozgósító mamut rendezvénnyé.  Mai formájában egy egész egyetemen átívelő, sok állomásos tehetségkutató verseny, ami több kisebb egyetemi rendezvénybe is bekapcsolódik.  A programsorozat egymás után több helyszínen zajlik, az egyes állomások helyi elődöntőnek tekinthetőek. Az idei selejtezők helyszínei a következőek:

03.13 – 03.14. Kerekes Kollégium – Kerekes Napok

04.10. Ajtósi Dürer sori Kollégium – Ajtósi Napok

04.15. Kőrösi Csoma Sándor Kollégium – Budaörsi Napok

05.07. Lágymányosi Campus – Lágymányosi Eötvös Napok

Minden helyszínen 3-5 zenekar kap fellépési lehetőséget egy előszűrést követően.  A finálé idén is a Lágymánosi Eötvös Napokon lesz, tudjátok, LEN= önfeledt buli, extázis, 25000 ember. Itt osztják ki a győztesek között a szponzori felajánlásokat (klipforgatás, hangszerek, stúdiózási lehetőség, felvételek) is.  A döntő tavalyi zsűrijét, az Animal Cannibals és a Compact Disco srácai adták. Az idei zsűri tagjait a legnagyobb titok övezi, még én sem szivárogtathatom ki, csak annyit ígérhetek, nem fogtok csalódni.

Ha a haverokkal egy garázs mélyén Ti is gyakran tépitek szenvedélyesen a húrokat, és anyán, apán valamint a büszke nagyin kívül már más is hallott és elviselt élőben, akkor itt a színre lépés ideje. Jelentkezzetek mihamarabb, a határidő március 14. éjfél.

http://ezf.elte.hu/jelentkezes/

Tudom, mindnyájunknak megterhelő időszak lesz, nem kevés energiát igényel ennyi party helyszín végigjárása. Hallgassatok azért anyura is, és ne hanyagoljátok el túlzottan a szorgalmi időszakot sem.

Folyamatosan frissülő információkért keressétek a rendezvény hivatalos oldalát:

http://ezf.elte.hu/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]