A mém üzenete

Véget ért az OMHV mémverseny, és ebből –meg sok más egyébből is – könnyen kitalálhatjátok, hogy az OMHV kitöltési időszak is igencsak a végéhez közeledik. A győztes képet Lorkó Fanni küldte be, az ihletet a vissza a jövőbe című film híres-hírhedté vált ősz tudósa és Marty adták. Ezzel a húzással nem kevesebb, mint 222 szavazatot sikerült bezsebelnie, na meg persze a nyertesnek járó ELTE-s pulcsit. A második helyezett, Orsos Erni egy pólóval a dobogó harmadik fokára felkapaszkodó Németh Zoltán pedig egy bögrével gazdagodott. Gratulálunk az alkotóknak!

Ezzel együtt, vagy ettől teljesen függetlenül, mindenesetre némileg meglódultak az OMHV kitöltöttség mutatói is. Ám az elmúlt pár nap eredményei után sem állunk még elég közel az áhított célhoz: ahhoz, hogy az egyetemi szintű kitöltöttség elérje az 50%-ot. Ne feledjétek, ahhoz hogy a véleményünk igazán számítson az oktatói előmenetel folyamán és ne csupán a dékánok és tanszékvezetők hatáskörébe tartozzon, hogy figyelembe veszik –e az OMHV adatait, mindenképpen el kell érnünk a bűvös határt.

Persze még minden lehetséges, a kérdőívek július 5-e éjfélig elérhetőek az ETR-en keresztül, Pató Pál rokonainak van még kerek 5 napja, hogy végigklikkeljék azt a pár oldalt. S ha az nem elég motiváció, hogy a véleményed így igazán számíthat, vagy hogy segíthetsz az utánad következő évfolyamoknak, akkor a rangsorolásos kurzusjelentkezéskor kapott plusz nyolc pont talán az lesz.

Meglesz 5 nap alatt a maradék 15%?

Vigyázz, kész tölts… és akkor igen.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]