Kacatért kincset – karácsonyi vásár a BTK-n

Nyakadban a rengeteg zh és a vizsgaidőszak, így nincs időd ajándékok után járni – pedig idén tényleg sziklaszilárdan elhatároztad, hogy nem hagyod az utolsó pillanatra a vásárlást?

Szedd össze az évek alatt felgyűlt lomjaid: a száz kicsi angyalkát, a rénszarvasos gyertyatartót és egyéb apróságokat, amikről már meg sem tudod állapítani, hogy kitől kaptad. Add le őket december 6-án 12 és 18 óra között az A épület portáján, és gyere vissza másnap az értük kapott kuponokkal, hogy megnézd, mit találtak feleslegesnek mások. Meglásd, ami egynek szemét, az másnak kincs, így ha ügyes vagy, még aznap megoldódik az idei ajándékok kérdése.

Ha nem csomagolásra kész ajándékot vásárolnál, hanem szeretnél általad készített meglepetésekkel kedveskedni szeretteidnek, akkor is könnyen találhatsz elfoglaltságot. Például ötleteket nyerhetsz Nagy Krisztinától, aki régi nyakkendőkből és tönkrement esernyőkből készít majd kitűzőket. További segítséget kaphatsz a  Kézműves műhely tagjaitól, akik felkészültek a lányok és a fiúk érdeklődésének kielégítésre is: fülbevaló- és söralátét készítéssel egyaránt találkozhatsz. Ha ez sem elég és további érdekességekre vágysz, mindenképpen nézd meg, miféle ajándéktárgyakat állítottak elő hulladékból…

Ne hagyd ki!
 
Hol? Trefort-kert: 1088 Budapest, Múzeum körút 4/a
Mikor? December 7-én 10:00-tól

További információért keresd fel az Ökoszeminárium honlapját (www.okoszeminarium.hu).

Vagner Hédi
ELTE Online 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]