PhD hallgató vagy? 35 év alatti? Innovációra hajlamos? Akkor ez a pályázat neked szól!

Ha a címben megszólítva érezted magad, akkor örömmel tudatjuk veled, hogy egy nagyszerű pályázati lehetőséget biztosít számodra egyetemünk 2021. április 7-ei jelentkezési határidővel. Az ELTE Innovációs Központ olyan, innovációs szempontból kiemelkedő tudományos eredményeket felmutató doktorandusz hallgatókat keres (a határon innen és túl, a Kárpát-medence bármely pontjáról), akik szívesen vennének részt egy 94+30 órás képzési-mentorálási programban.

Az „Innováció fókuszú, határon átnyúló programsorozat tehetséges PhD hallgatók támogatására” című, Nemzeti Tehetség Program (NTP) színeiben megvalósuló pályázat célja gyakorlatilag a címében leírtakkal felel meg. Az innovációs és kutatásmenedzsmenti alapismereteket felvonultató, a pályázatot elnyerő 15 fiatal doktorandusz számára ingyenes képzésen többek közt olyan témákat járnak körbe, mint a vállalkozás, a finanszírozás, befektetés, a szellemi tulajdon védelme vagy a kutatáshasznosítás. Mindezek mellett a nemzeti és a nemzetközi pályázati rendszerek és természetesen az innováció rengeteg formája feltűnik majd a tananyagban, a képzés fő célja az előbb említett témák oktatásán túl a szakmai mentorálás segítése.
A program utóbbi részét négy neves szakember: Kerémi Zsuzsanna és Tarcsi Ádám, innovációs és startup szakértők, illetve az ELTE Informatikai Kar oktatói, Hosszú Melinda innovációs menedzser, valamint Magyar Dániel, az ELTE Innovációs Központ igazgatója jelenti: ők tehát a program mentorai, akiket az egyetemünk biztosít a programban részvételt nyert doktoranduszoknak.

A pályázás folyamata a pályázati adatlap, az adatkezelési nyilatkozat és az aktív hallgatói jogviszony igazolásának beadásán túl egy, a doktorandusz kutatását összefoglaló, maximum öt oldalas dokumentum benyújtása, melyben a kutatási témán és motiváción túl annak társadalmi hasznossága, gyakorlati alkalmazási lehetőségei és újszerűsége is szerepet kell, hogy kapjon.

A pályázatot a bevezetőben említettek szerint 2021. április 7-én (szerda) 23:59-ig kell eljuttatni az ELTE Innovációs Központ számára e-mailben, a levél tárgyában az „NTP-PKTF-20-0013 pályázat: Név” szövegrész megjelenítésével.

A pályázattal kapcsolatban bővebb információkat az eredeti hír oldalán, a részletes pályázati kiírásban vagy az utóbbi dokumentumban megadott e-mail címen lehet szerezni.

Sikeres pályázást kívánunk!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]