100 000 forintot nyerhet doktori hallgatóként az Innovációs Központ pályázatán

Az ELTE Innovációs Központ pályázatán 100 000 forintot nyerhet a legjobb pályamunka elkészítője. A jelentkezés határideje május 30.

A pályázaton az ELTE bármely doktori képzésének aktív jogviszonnyal rendelkező hallgatója részt vehet. Tématerületi megkötés nincsen, pályamunkákat bármely tudományterületről be lehet nyújtani. A munkák értékelése során a legfőbb szempont és szűrőfeltétel a kutatási téma újszerűsége, innovatív ereje.

A pályázatokat elbíráló zsűri tagjai Mattyasovszky-Philipp Dóra Anna elnöki megbízott, az ELTE Informatikai Doktori Iskola tagja és Prof. Málnási-Csizmadia András egyetemi tanár, ELTE TTK és az MTA doktora (emellett 2018-ban az ELTE Innovatív Kutatója).

Pályázni (egyéb dokumentumok csatolása mellett) a kutatási téma alapján elkészített maximum 5 oldalas összefoglaló benyújtásával lehetséges, melynek tartalmaznia kell a pályázó által elvégzett egyéni munka elbírálásra alkalmas részletességű leírását. A fő szempontok, hogy milyen probléma motiválta a tudományos munkát; hogy a kutatási eredmény miért innovatív/újszerű; hogy milyen problémára és hogyan nyújt az eredmény megoldást; valamint hogy az eredmény milyen tágabb, társadalmi hatással bír, és hogyan alkalmazható.

A pályázat keretében 1 fő részére 100.000 Ft összegű ösztöndíjat adnak. A juttatás kifizetése egyszeri, egy összegű ösztöndíj formájában történik, forrását „Az ELTE Innovációs Ökoszisztémájának fejlesztése az ipari elvárásokkal összhangban” című projekt biztosítja.,

A pályázatokat 2020. május 30-ig, a pályázó nevének és az „ELTE innovatív PhD kutatási téma” jeligének az üzenet tárgyában való feltüntetésével az innovacio@innovacio.elte.hu e-mail címre szükséges megküldeni.

A pályázatok benyújtásának határideje 2020. május 30., eredményhirdetés június 15-én.

További információ a pályázati felhívásban érhető el.

Forrás: elte.hu

Kiemelt kép: Pixabay

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]