Marketingesek, IT-sek, figyelem, a Trendhim Scholarship Ösztöndíj Nektek szól!

Nemrég került kiírásra a Trendhim Scholarship Ösztöndíj, ami a marketing, a dizájn, az üzleti élet és az IT iránt rajongóknak lett kitalálva – azoknak, akik ezen területek valamelyikén szeretnének elhelyezkedni, esetleg önálló vállalkozást kezdeni. Ha Te is közéjük tartozol, ez a cikk most Neked szól!

Minden évben kiválasztásra kerül egy (vagy esetenként két) hallgató, akiket az ösztöndíj keretén belül 2000 euróval ajándékoznak meg, ezzel is segítve karrierjük építését. A cél nem más, mint a kiváló tehetségek támogatása és elindítása a munkaerőpiacon!

Az említett 2000 eurót elsősorban egy nyertesnek szándékoznak felajánlani. Ez abban az esetben feleződhet, ha két arra érdemes jelöltet is találnak – ez esetben 1000-1000 euróval gazdagodnak a hallgatók.

A jelentkezéshez nem kell más, mint alapszakos diplomaszerző vagy posztgraduális képzésben résztvevő hallgatónak lenni. Mindenki jelentkezhet, aki nyilvános, magán, vagy online egyetemen tanul, ezen kívül pedig sem származási, sem kor alapú szűrő nincsen. Ha tehát marketing és menedzsment, digitális marketing és értékesítés, üzleti, könyvvitel, pénzügy, IT és webfejlesztés, vezetéselmélet és szervezés, vállalkozáselmélet vagy divat és dizájn szakon tanulsz, semmilyen kizáró tényező nem érinthet.

Hogyan jelentkezz?

Nincs más dolgod, mint írni egy motivációs levelet, amely elég meggyőzően taglalja a tanulmányaidat, valamint a jövőre vonatkozó terveidet. Ahogyan a kiírásban olvasható, a pályázat bírálói kreatív személyiséget várnak, aki saját tervekkel és célokkal rendelkezik a karrierjét illetően, és ezeket olyan lelkesedéssel képes tálalni, hogy azok felébresszék a bírák kíváncsiságát is.
Fontos, hogy a levelet angolul írd meg, valamint a terjedelme legalább egy oldal legyen. Továbbá fontos a kapcsolati adatok feltüntetése is (név, cím, telefonszám, stb.). A motivációs levél beküldésének határideje 2019. november 1. A címük: csr@trendhim.com.

A pályázatok elbírálását követően – ami kb. négy hétig tart – értesítenek minden pályázót az eredményről, majd a szerencsés nyertes, akit a legtehetségesebbnek ítéltek, banki átutalással kapja meg a fent említett nem csekély összeget.

A jelentkezés határideje: 2019. december 1.

Érdemes tehát jelentkezni, hiszen a támogatás mértéke igen nagy, illetve a jelentkezési folyamat sem bonyolult.

Mindenkinek sok sikert kívánunk!

További információkat az ösztöndíjról, valamint annak szabályairól itt olvashattok.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]