Még van időd leadni a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatot!

Kiírásra kerültek az ELTE karjain is a 2018/2019. évi tanév Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj pályázatai, összegyűjtöttük nektek a karonként változó határidőket!

Az ösztöndíj elsődleges célja, hogy a kiemelkedő tanulmányi, illetve tudományos munkát végző hallgatókat támogassa anyagi és erkölcsi téren egyaránt. Az ösztöndíj egy egész tanévre, azaz 10 hónapra szól, havonta 40.000 FT nyerhető el.

A Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjra bármely ELTE-hallgató jelentkezhet, függetlenül tanulmányainak képzési-, és finanszírozási formájától. Két alapvető feltétel van, miszerint a pályázónak már legalább két félévre be kellett jelentkeznie akár korábbi, akár jelenlegi tanulmányai során, és azalatt legalább 55 kreditet el kellett végeznie.

Az ösztöndíjat az oktatásért felelős miniszter adományozza, a karok a jelentkező hallgatók rangsorolását végzik el. Mivel a különböző karok különböző határidőket hirdettek meg, érdemesnek tartottuk összegyűjteni minden kar pályázati határidejét egy helyre. A pályázat további részleteiről a kari honlapokon tájékozódhattok, érdemes részletesen átnézni a kiírásokat, mert az karonként eltérő lehet.

Pályázati határidők:

Állam- és Jogtudományi Kar – június 29. (péntek) 12:00 óra

Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar – július 2. (hétfő) 15:00 óra

Bölcsészettudományi Kar – június 28. (csütörtök) 16:00 óra

Informatikai Kar – június 27. (szerda) 16:00 óra

Pedagógiai és Pszichológiai Kar – július 3. (kedd) 16:00 óra

Tanító- és Óvóképző Kar – július 5. (csütörtök) 12:00 óra

Társadalomtudományi Kar – július 3. (kedd) 16:00 óra

Természettudományi Kar –  június 29. (péntek) 16:00 óra

Forrás: elte.hu, továbbá az egyetem kari honlapjai.

Kép forrása: szmpsz.sk

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]