Kerékpár

Most kerültél fel a fővárosba egyetemre és szeretnéd a szebbik oldaláról megismerni Budapestet? Unod a tömegközlekedést, de nincs gyakorlatod a belvárosi tekerésben? Vagy mindig is szerelmese voltál a kerékpársportoknak és szívesen jártál versenyekre is?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor a BEAC Polythlon csapatában a helyed! A Polythlon kora tavasztól késő őszig szervez közös gyakorlást, túrákat, edzéseket, rövidebb-hosszabb bringázásokat a kerékpáros túrák, az országúti kerékpározás szerelmeseinek, vagy azoknak, akik csak kerékpáros biztonságot szeretnék megszerezni.

Túráinkon bejárjuk Budapest és környéke legszebb helyeit: a Duna-part, Margitsziget, Citadella, Normafa, Erzsébet-kilátó, Római-part tartozik kedvenc úti céljaink közé. Télen nagyszerű csapatépítés a közös görgőzés saját kerékpáron, inspiráló filmekkel, vérpezsdítő zenékkel. Nálunk a szerelést, a versenykormány stabil használatát és a váltó kezelését is megtanulhatod, vagy egy játékos akadálypálya leküzdésével tehetsz próbát felkészültségedből.

Az amatőr versenyek iránt érdeklődők jöhetnek velünk egyéni időfutamokra, mezőnyversenyekre, közte a legnépszerűbb Balaton-maratonra is. Ha nincs bringád, az sem akadály, korlátozott számban biztosítunk kölcsön kerékpárt. Pattanj fel és gurulj egy új, sportosabb életmód felé!

Hallgatói kapcsolattartó: Keresztesi Gitta
Email: gitta.polythlon@gmail.com
Facebook oldal: ELTE-BEAC Kerékpár | Polythlon ETK – Egyetemi Triatlon Klub

 • Sandor Rozsa

  KEDVES BARÁTAINK,
  PEDÁLOS ÁRAMFEJLESZTŐNK KAMPÁNY CÉLRA KÖLCSÖNÖZHETŐ!
  CYCLO vils@freemail.hu Kattints rá, feljebb megy: PEDAL GENERATOR BUDAPEST

  KEDVES BARÁTAINK,
  PEDÁLOS ÁRAMFEJLESZTŐNK KAMPÁNY CÉLRA KÖLCSÖNÖZHETŐ!
  CYCLO vils@freemail.hu Kattints rá, feljebb megy: PEDAL GENERATOR BUDAPEST