Kispályás labdarúgás – futsal (férfi, női)

futsal

Végigfociztad a gyermekkorodat és az egyetem alatt sem szívesen hagynád abba? Régóta vonz a labda, de még nem volt lehetőséged kipróbálni magad? Itt az ideje, hogy Te is az ELTE-BEAC futsal játékosa legyél!

A 2015-2016-os szezonban bronzérmet szerző női csapatunk az NB2-es, fiaink pedig az NB2-s és az U20-as bajnokságban méretik meg magukat hétről hétre az ELTE-BEAC színeiben. Ezen felül rendszeres résztvevői vagyunk a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokságnak, amelynek 2015-2016-os szezonját szintén bronzéremmel zárták a férfiak, valamint az Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságnak (MEFOB) is, de amatőr férfi és női csapataink is várják a sportolni vágyókat, kezdőket.

Amit a játékról tudni érdemes: a meccseket 4-es méretű, speciális futsal labdával (kevésbé pattan) játsszák, és 2-szer 20 perc tiszta játékidőt mérnek. Félidőnként 5 szabálytalanság követhető el büntetlenül, utána ún. 10 méteres „kisbüntetők” következnek. A csapatok 4+1-es felállásban szerepelnek, és folyamatos cserelehetőséggel játszanak.

Ha érzel magadban megfelelő elszántságot, szeretettel várnak futsal csapataink, ahol a rendszeres testmozgáson túl az elmúlt években sikerült olyan légkört kialakítani, mely a pályán kívül is szoros barátságokat eredményezett.

Kapcsolattartók:

Férfi csapat: Gáspár Dávid – futsal@beac.elte.hu

Női csapat: Móczik Alexandra, edző: Sajben Marcell

alexandra.moczik@gmail.com, marcell.sajben@gmail.com

Facebook oldal: ELTE-BEAC Futsal