Hastánc

hastanc

Az egyetemen már nem kell céltalan, megerőltető és unalmas testnevelés órán részt venned, hiszen választhatod azt a sportágat, ami hozzád a legközelebb áll, sőt akár táncolhatsz is! A BEAC Aerobik szakosztályának kínálatában megtalálod a hastáncot, ráadásul szeptembertől nemcsak a klasszikus egyiptomi stílust, hanem a népszerű bellyfit órákat is, ahol modern arab zenékre végzünk hastánc alapú erősítő és nyújtó gyakorlatokat.

Itt a helyed, ha még soha nem táncoltál, hiszen a hastánc kezdő szinten nem megerőltető, de érezni fogod a hatását nemcsak a testedre, de a hangulatodra is. Gyere el hozzánk akkor is, ha már sok más táncot kipróbáltál, és szeretnél egy változatos, új műfajt megismerni, amitől sokkal nőiesebbé és összeszedettebbé válsz. Ha pedig már régóta hastáncolsz, csatlakozhatsz haladó csoportunkhoz.

Az ELTE Oriental Hastánccsoport 5 éve alakult, azóta sok fellépésen vettünk részt, nyári táborokat tartottunk, országos versenyeken szép eredményeket értünk el, és megalkottunk első önálló produkciónkat, a Keleti Mesét, amely egy táncszínházi előadás sok hastánccal egy mesés történetben.

 

Kapcsolattartók:

Molnár Ágnes és Molnár Júlia

E-mail: elteoriental@gmail.com

Facebook oldal: ELTE Oriental Hastánccsoport