Futás

futasA futás élvezetes, örömforrást nyújtó, komoly egészségmegőrző hatással bíró mozgásforma. Csak csinálni kell, és az eredmény önmagáért beszél. A ki ráérez a sportág valódi ízére, az tudja, hogy remek dologról van szó, amit kár lenne kihagyni. Nem utolsó sorban ez a legtöbb mozgásformának az alapja, akár teniszezni szeretsz, akár kajakozni, a futással csak önmagadnak segítesz.

A Polythlon Sashegyi Gepárdok futócsapatának nagyszerű hangulata és remek edzői gárdája összeszokott, baráti légkörben teszi élvezetessé a futásokat. A helyszínek változatossága (Sas-hegy, Citadella, Duna part, Margitsziget, Hármashatárhegy, Normafa és még sorolhatnánk) és a tudás szerint verbuválódott csapatok remek hangulatot és lehetőségeket biztosítanak akár a rövid távok, akár a maraton felkészülések számára.

A kezdőknek itt Lágymányoson és a Kopaszi-gáton segítünk hozzáfogni és elsajátítani a séta-kocogás-futás technikáit, a csapat pedig önbizalmat ad a rendszeresség kialakításához. A haladóbbaknak három különböző sebességű csoport indul, az edzők segítenek a döntésben. A héten több alkalom közül is választhatsz, a napok között pedig szabad az átjárás, mindenki könnyedén találhat önmagának megfelelő tempót és időpontot. Fuss EL TE is!

Hallgatói kapcsolattartó: Keresztesi Gitta
Email: gitta.polythlon@gmail.com
Facebook oldalak: Polythlon ETK – Egyetemi Triatlon Klub