Asztalitenisz

asztaliteniszRendszeres mozgásra vágysz? Korábban pingpongoztál és szeretnéd egy egyetemi csapatban folytatni, vagy újrakezdeni? Esetleg lelkes amatőrként szívesen megtanulnád a helyes mozdulatokat? Ha a fentiek közül bármelyik illik rád, akkor Téged is vár az ELTE-BEAC Asztalitenisz szakosztálya!

 

Játékosaink között megtalálhatóak amatőr, azaz a sportággal még csak most ismerkedő hallgatók is, de ha már korábban játszottál valahol, akkor is könnyen találhatsz magadnak edzőpartnert. Szakképzett edzőink segítségével gyorsan tudod fejleszteni a tudásod és ezt a csapatbajnoki mérkőzéseken kamatoztathatod is. Négy csapatunk három különböző szintű bajnoki osztályban versenyez, ezért ha szeretnéd elkezdeni, vagy a középiskola után folytatni a versenyzést, jelentkezz bátran!

 

Az asztalitenisz szakosztály egy igazi egyetemi sportközösség, ahol a hallgatók és a tanárok együtt edzenek, versenyeznek és támogatják egymást. A közös sportoláson túl a magánéletben is igen aktív és jó közösség vagyunk, rendszeresen szervezünk összejöveteleket csapat-, és szakosztályi szinten is. Az edzéseket egy jól megközelíthető, zuhanyzóval is felszerelt teremben tartjuk, az ELTE PPK Izabella utcai épületében.

 

Ha felkeltettük érdeklődésedet, keress bátran minket elérhetőségeinken, várjuk jelentkezésed!

 

 

Hallgatói kapcsolattartó: Mészáros Bálint

E-mail: beactabletennis@gmail.com

Honlap: beacpp.elte.hu

Facebook: ELTE BEAC Asztalitenisz