A nyári időszakban is vár a BEAC jóga

A BEAC jógaoktatói a nyári szezonban is személyesen várnak Titeket a hét különböző napjain gerincjóga, női jóga és fasciális jóga óráikra.

A május 16. és június 14. között tartó szezonban három különböző típusú jógaórával várjuk az érdeklődőket. Egy bérlettel csak egy jógatípus látogatható.

Helyszínek

  • Ludovika Vívóterem (1083 Bp., Üllői út 82.) 
  • Budapesti Egyetemi Atlétikai Club, TT4-es tanterem (1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/B)

4 hetes bérlet: 6.000 Ft (egy bérlettel egy jógaóra látogatható)

A bérletet online, bankkártyás fizetéssel vásárolhatjátok meg ITT.

Több információ:

Gerincjóga alkalmak: 2022. 05. 16., 05. 23., 05. 30., 06. 13.

Helyszín: 1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/B, 3. feljáró, 1. emelet, BEAC TT4

A gerincjóga hatékony módszer a gerincproblémák megelőzésére és enyhítésére. A rendszeres gyakorlással fájdalommentessé, erősebbé és hajlékonyabbá válik a test. Rendszeresen jógázóknak, kezdőknek és újrakezdőknek is ajánljuk, akik pontosan, precízen szeretnék elsajátítani a jógatechnikákat. A testtartások, légzőgyakorlatok és a relaxáció 100%-ban felfrissíti a testet és az elmét!

Az órák alkalmával gondosan odafigyelünk a gerinc mobilizációjára, valamint a gerinc melletti izmok, hasizmok és mélyizmok erősítésére. Emellett foglalkozunk a testtartáshibák megelőzésével és javításával. (Tölgyesi Írisz)

Nőijóga-alkalmak: 2022. 05. 24., 05. 31., 06. 07., 06. 14.

Helyszín: 1117 Budapest, Bogdánfy utca 10/B, 3. feljáró, 1. emelet, BEAC TT4

A külső körülmények zavarosak, folyamatosan változnak, újabbnál újabb kihívások elé állítanak minket. Ebben a megváltozott helyzetben is érdemes időnként megállni, időt szánni önmagunkra, a figyelmüket kintről befelé fordítani. A nőijóga-órákon elfogadással, türelemmel fordulunk a testünk felé. A gyakorlásokon a medence, az alhas, a csípő és a gát területét erősítjük, keringésüket javítjuk. A női egészségünkkel való kapcsolódásunkat testhelyzetekkel, légzőgyakorlattal és meditációval segítjük. Az órák célja a test, a tudat és a lélek harmóniájának megteremtése. (Hauptman-Tőkés Antónia)

Fascia flow jóga alkalmak: 2022. 05. 18., 05. 25., 06. 01., 06. 08.

Helyszín: 1083 Budapest, Üllői út 82., Ludovika Vívóterem

A fasciális szemlélet a jógát a modern ember számára is kellően preventívvé teszi, miközben sokoldalúan fejleszt. Ez a gyakorlási forma segít a testi struktúrák, a tartás kiegyensúlyozásában, illetve erősíti azokat az izmokat, melyeket nem vagy nem eleget használunk. Hatékony az ízületi mozgásterjedelem és a rugalmasság növelésben. A flow óratípus dinamikus gyakorlást takar, melyben folyamatos a mozgás. Ez lefoglalja az idegrendszert is, bevonódunk a gyakorlásba, ezáltal testi, lelki és mentális feltöltődést biztosít az óra. (Horváth Viki)

Forrás: BEAC

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]