Sport mindenkor – új nyári jógaszezon!

Június 1-től kezdetét veszi a nyári online jógaszezon. A BEAC #sportmindenkor programja keretében szervezett Facebook LIVE edzésekhez bármikor lehet csatlakozni. A július 3-ig tartó 5 hetes szezonban, heti 4 alkalommal gerincjóga, női jóga, mobility flow, power jóga órákon lehet részt venni, mindezt ELTE-seknek rendkívül kedvező áron.

Március közepe óta a klub működése komoly veszélybe került a sporttelepek bezárásával. A BEAC bevételei a nullához közelítenek, így a bérletvásárlással a klub életben maradását, az online edzések további szervezését lehet támogatni.

ÓRAREND

Live közvetítés a Sport mindenkor – BEAC Jóga NYÁR zárt Facebook csoportban a megadott időben

 

Hétfő 17:00-18:30 – GERINCJÓGA – Tölgyesi Írisz

Online óráimon a gerinc mozgását és működését tartjuk fókuszban az ászana gyakorlás közben. Statikus pózokkal dolgozunk, minden apró részletet beállítva mélyülünk bele a testtartásokba. Ez a módszer kifejleszti a testtudatosságot és segít kikapcsolni a felesleges gondolatokat, aggodalmakat. Fizikális szinten nyújtjuk és erősítjük az izmokat, ízületeket, különös tekintettel a has és a hát területeire. Minden élő adást relaxációval és légzőgyakorlatokkal zárunk, melyek jótékonyan hatnak az idegrendszerre, amire most a legnagyobb szükség van!

Kedd 17:30-19:00 – POWER JÓGA – Dömény Kata

Ez az időszak rákényszerít minket, hogy mindenképpen befele figyeljünk, amiben a jóga maximálisan segítőtárs. Mindegy, hogy milyen irányzatot választunk, a mozgás erősíti az immunrendszert és frissen tartja, nyitja az elmét. A jóga azonban nem csak testmozgás, hanem egy életmód, mely által megismerhetjük önmagunkat.

Szerda 18:00-19:30 – MOBILITY FLOW – Horváth Viki

A flow órákon dinamikusabb gyakorlásra lehet számítani, a vinyásza körök sem fognak hiányozni, ezen felül az egészet az ízületi mobilitás köré építem. Lágy mozdulatok, finom áramlás, de erős gyakorlatok, hogy egyszerre tapasztalhassuk meg a finomságot és az erőt. A kötőszöveti rendszer (fascia) felszabadítása, az ízületi mobilitás növelése, képességeink fejlesztése ugyanakkora fókuszt kap, mint belső fejlődésünk és egészségünk támogatása.

Péntek 17:00-18:00 – NŐI JÓGA – Hortobágyi Andi

A női jóga a hatha jóga eszközeit használja, melyek a gyakorlások alkalmával hozzásegítenek minket testünk működésének megértéséhez. Erősítjük medence alapi izmainkat, hasizmainkat. Az erősítések mellett nagy hangsúlyt kapnak a csípő mobilizáló és nyitó gyakorlatok. Bárki elkezdheti, nem kell hozzá hajlékonynak vagy erősnek lenni.

sportmindenkor-joga-junius

BÉRLETÁR

A bérlet június 1-től július 3-ig érvényes, mellyel valamennyi jógaalkalmon részt lehet venni (heti 4 edzés).

5.500 Ft – ELTE hallgatók, dolgozók, Alumni-kártyások vagy 11. kerületi lakosok

6.500 Ft – külsősök

További információ és regisztráció a BEAC honlapján: https://www.beac.hu/hirek/joga/sport-mindenkor-uj-nyari-jogaszezon/

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]