Gólyák, sportoljatok a BEAC-ban!

Gratulálunk a sikeres felvételidhez, üdvözlünk az egyetemi életben! Már szeptemberben válassz egy sportágat és vegyél részt programjainkon. Az ELTE sportegyesületeként alapított BEAC mindenkit vár, aki mozogni, edzeni, testileg-lelkileg felüdülni, esetleg versenyezni szeretne. Több mint 40 sportág közül választhatsz, így biztosan megtalálod a számodra megfelelő mozgásformát, legyen szó szabadidő- vagy versenysportról

Délutáni edzéseinken és sporteseményeinken bárkit, akár külsős érdeklődőket is szívesen várunk, míg az ELTE hallgatói emellett a Neptunban, a választható testnevelés kurzusok közül is válogathatnak.

1. SPORTOLJ KREDITÉRT! (CSAK ELTE HALLGATÓK)

Vegyél fel sport (választható testnevelés) kurzusokat a többi órádhoz hasonlóan a Neptunon keresztül. Összesen több mint 40 sportág közül választhatsz, a hagyományos sportágak mellett olyan különlegességekkel is várunk, mint a csörgőlabda, a játékvezetői tanfolyam, a hajózási ismeretek vagy akár a paraúszás. A sportági választékról és tudnivalókról, a Neptunban való jelentkezés folyamatáról és a gyűjtőszámlás befizetésről részletes segédletet honlapunk Sportolj kreditért oldala” alatt találsz. Figyelem! A kurzusok folyamatosan kerülnek feltöltésre a nyár folyamán, egészen a regisztrációs hétig, így érdemes figyelni a Neptunt!

2. SPORTOLJ A BEAC-BAN! (BÁRKI CSATLAKOZHAT)

Az általános testnevelés kurzusok mellett a BEAC edzésein is részt lehet venni, mely órákat az ELTE sportösztöndíjas hallgatói, valamint a BEAC edzői, oktatói tartják. A 2019/2020-as tanévben közel 40 sportág közül választhatnak a jelentkezők, a BEAC mindenki számára nyílt edzései közül.

A választásban segítséget nyújt honlapunk „Sportolni szeretnék” menüpontja, ahol az edzésidőpontok, helyszínek és tagsági árak is megtalálhatók (melyek folyamatosan frissülnek).

  • Csapatsportok: futsal, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda, vízilabda
  • Küzdősportok: box, brazil jiu-jitsu, goju-ryu karate, kick-box, muay thai,
  • Aerobik: alakformáló, dinamikus jóga, pilates, zumba, zsírégető edzés
  • Táncok: argentin tangó, cheerleading, hastánc, hip-hop, latin tánc, modern jazztánc
  • Erőnléti edzések: funkcionális köredzés, kettlebell, saját testsúlyos edzés, súlyzós erőedzés, TRX
  • Ütős sportok: asztalitenisz, tollaslabda
  • Egyéb sportok: air flow jóga, atlétika, ballansz tréning, darts, falmászás, füvészkerti jóga, jóga, kajak-kenu, konditerem, polefitness, sakk, spinning, tájfutás, természetjárás, triatlon (úszás, futás, kerékpár)

3. RENDEZVÉNYEK

Vegyítsd évközi sportprogramjainkon a mozgás örömét egy kis fesztiválhangulattal!

  • Kispályás labdarúgó-bajnokságok.
    Gyűjtsd össze barátaidat (6–8 fő), alkoss csapatot a gólyatáborban vagy csoporttársaidból és nevezzetek szeptember közepéig. Hódítsátok meg a bajnokság királykategóriáját a legalsóbb osztályból indulva! Részletek a bajnokságokról:

BEAC Foci
Lágymányosi Bajnokság
Bölcsész Bajnokság
Jogászfoci

4. KAPCSOLAT

Nézz be hozzánk a BEAC Irodába, ahol tájékoztatást kaphatsz minden sportágról!
Cím: 1117 Budapest, Bogdánfy Ödön u.10./B 1. lépcsőfeljáró, 2. emelet
Telefon: 061–209–06–17
E-mail: szervezes@beac.elte.hu (edzésekkel, sportnapokkal kapcsolatos kérdések, egyéb információk)

Ne maradj le a legfrissebb sportos infókról, kövesd a BEAC Facebook és Instagram oldalát!

 

Forrás: beac.hu

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]