Vegyél részt az UEFA EURO2020 Önkéntes Programjában!

A 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság sikeres megrendezéséhez a Magyar Labdarúgó Szövetség Önkéntes Menedzsment Csapata is igyekszik hozzájárulni. Ennek kapcsán lehetőséget kínálnak 1000 kiválasztott önkéntesnek, hogy belülről tapasztaljanak meg egy világeseményt és annak szervezési folyamatát. Csak rajtad múlik, hogy te is az EURO2020 Önkéntesek egyike legyél!

Ha megfelelsz az alábbi 3 feltételnek:

  • 2002. május 01. előtt születtél,
  • legalább társalgási szinten beszélsz angolul,
  • legalább mérkőzésnapokon (2020.06.16, 06.20, 06.24, 06.28.) elérhető vagy,

nincs más dolgod, mint jelentkezni az alábbi felületen: http://euro2020.mlsz.hu/onkentes

Az alábbi rövid összefoglaló videóból kiderül, hogy mi is lesz a feladat:

https://www.youtube.com/watch?v=lJyA87RZiBs

A kiválasztott önkéntesek a rendezés és szervezés teljes folyamatába bepillantást nyerhetnek, hiszen a legkülönbözőbb feladatkörökben segíthetik a szervező csapat munkáját: többek között ilyen az akkreditáció, ceremónia, transzport, média, versenyrendezés, és nézői szolgáltatások is. Részletes területleírásokat itt találsz: https://euro2020.mlsz.hu/feladatkor

Bizonyos esetekben szakmai gyakorlatként is elszámolható a részvétel, a lehetőségről kérlek érdeklődj az adott tanszéken.

Az UEFA azt szeretné, ha egy felejthetetlen élményben lenne részük a jelentkező önkénteseknek, mely az esemény végével sem érne véget, így a későbbiekben még többen vesznek majd részt labdarúgó események kisegítésében.

Amennyiben kérdésed adódna, vess egy pillantást a https://euro2020.mlsz.hu/gyik oldalra vagy érdeklődj a bud.volunteer@euro2020.com email címen.

forrás: http://euro2020.mlsz.hu/onkentes

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]