Sportolj kreditért 2017-ben is!

Félévente közel 40 általános testnevelés kurzus kerül meghirdetésre a Neptunban, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére valót! Az idei tanévtől már argentin tangó, csörgőlabda (melyről látványos videó is készült), és swing is az órák között szerepel, a falmászás pedig már egy új helyszínen, a BME Sportközpontban is elérhető!

Az általános testnevelés kurzusok, a szorgalmi időszakhoz hasonlóan, általában 12-13 hétből állnak. A félév teljesítésének a feltétele a részvétel, maximum 3 hiányzással. A teljesített kurzusért 1 kredit jár, ami beleszámítható a szabadon választható tantárgyakba, így az érdemjegy az átlag is javul!

Hogyan találod meg a kurzusokat?

  • Lépj be a Neptunba
  • A “Tárgyfelvétel” fül alatt válaszd ki az aktuális félévet, és a „Minden intézményi tárgy” típust.
  • Állítsd be a tárgy kódja szerinti keresést, és írd be a VTN- kódot.
  • Válogass a sportok közül, és jelentkezz!
  • A kurzusok féléves díja 6000 Ft, ami Neptun kivetésben jelenik meg a „Pénzügyek” fül alatt, általában a FÉLÉV VÉGE FELÉ. (Egyes kurzusok plusz költségekkel járnak, pl.: falmászás, ezzel kapcsolatban tájékozódj a megadott elérhetőségeken)

Betelt a kedvenc általános testnevelés kurzusod, amire jelentkeztél volna? Vagy csak órarendi kötöttségek nélkül sportolnál valamit? Válaszd a BEAC délutáni edzéseit!

A BEAC kínálatában közel 40 sportág megtalálható, az edzésekre pedig akár egész évben jelentkezhetsz. Válts bérletet bármikor aerobik, jóga, funkcionális köredzés, spinning és még számos edzésre vagy a konditerembe!

Az edzésidőpontokról, edzőkről, elérhetőségekről az  alábbi linken találhatsz információkat: http://www.beac.hu/sportolni-szeretnek/

A sport során nem csak kreditet és élményeket, hanem új ELTE-s barátokat is szerezhetsz. A sport közösségteremtő erejének és a rendszerességnek köszönhetően sok barátság kötődik a pályán! Ha belekerültél az ELTE sportéletébe, te is ezt ajánlod majd hallgatótársaidnak!

forrás: beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]