Aerobikra fel!

Beköszöntött az ősz és ezzel együtt az egyetem is. Ha nem szeretnél csak agyra gyúrni, hanem a testedet is egészségesen és fitten szeretnéd tartani, esetleg a nyáron felszaladt pluszoktól mihamarabb búcsút vennél, akkor örülj, hogy ELTE-s vagy, mert a BEAC rengeteg sportolási lehetőséggel vár ősztől is. Ebben a cikkben az aerobikot emeltük ki, valamint az új órarendet és a 2016/2017-es kisokost is meglestük.

Immár ötödik alkalommal fogok felsétálni a Bogdánfy út 10. alá, a BEAC irodába, hogy megváltsam a féléves aerobikbérletemet. Legelső alkalommal azért mentem, mert 15 év tánc után nem bírtam létezni rendszeres testmozgás nélkül, azóta az első félév pozitív tapasztalatai miatt teszem meg az utat a bérletváltáshoz. Kipróbáltam a zumbát, a zsírégető és az alakformáló aerobikot, a pilatest és a zsírégető-dance órát is. Mindegyik edzéssel maximálisan elégedett voltam, ha esetleg nem tudtam már járni valamelyikre az csak azért volt, mert a saját órarendemmel nem tudtam összeegyeztetni, nem pedig azért mert ne tetszett volna.

Ahogy az edzések, úgy az oktatók is remekek! A jól felépített egy óra után mindig kellemesen elfáradva indultam haza, valamint azzal az érzéssel, hogy bármire képes vagyok. Ha kérdésem volt, vagy kíváncsi voltam valamire, nem féltem odasétálni akár Kálmán Terézhez, akár Lakatos Esztihez, vagy más oktatókhoz, mind kedvesen és segítőkészen válaszoltak.

AERO-osz-2016_A3-725x1024Akárki megkérdezte tőlem, hol edzek, elmondtam, hogy a BEAC-on, egy iszonyatosan jó közegben, profi és lelkes edzők vezényletével. Javaslom nektek is, hogy kapjátok elő az edzőruhát, a sportcipő, dobjátok be a táskátokba a törülközőtök mellé és jó sok folyadék társaságában célozzátok meg az ELTE aerobik 2016/2017-es szezonját! A Kisokosból kileshetitek az összes szükséges információt indulás előtt. Ha már jártatok ezekre az edzésre azért, ha még nem próbáltátok, akkor meg azért érdemes az ELTE Aerobik óráit látogatni.

A tavaly útjára indított ELTE Aerobik + program nem titkolt célja, hogy közösséggé kovácsolja a mozogni vágyó fiatalokat. A tavaszi szemeszter alatt részt lehetett venni közös futáson, egészséges életmódról való előadásokon, body&mind órán. Mind nagyszerű volt, így személy szerint alig várom, mit terveznek az oktatók erre a szezonra!

Az őszi félév órarendje és a bérletek árai (remekül egy egyetemista pénztárcájához igazítva) már múlthéttől elérhetőek, ha pedig nem tudnád, hogy egy zsírégető aerobik vagy egy pilates, akár egy jóga óra alatt kb. mire számíthatsz, akkor az ELTE Sport7re muszáj ellátogatnod. Ott találkozhatsz az edzőkkel, nagyjából feltérképezheted, hogy mire számíthatsz tőlük a félév során és utána meg is válthatod a bérletedet. Bátran látogassátok az ELTE Aerobik hivatalos Facebook oldalát is, ismerkedjetek az oktatókkal, lapozzátok át a galériát.

Ha esetleg nem az a kifejezetten aerobikos típus vagy, inkább a csapatsportok vagy a küzdősportok vonzanak, akkor nézz szét a BEAC kínálatában – az aerobik csak egy a számtalan neked kínált sportolási lehetőség közül. Ne feledjétek: Mozogni Boldogság!

forrás: beac.hu

kép: Nagy Ádám Zoltán; plakát: beac.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]