Az ELTE PPK csapata a budapesti futsal döntőben!

Minden eddiginél izgalmasabban alakult a Budapesti Egyetemi Futsal Bajnokság alapszakasza, ahol az eredmények alakulásának köszönhetően, az utolsó fordulóra 5 csapatnak maradt meg az esélye, hogy a Final Fourba jusson. Az esélyesek közül nem botlott senki az utolsó körben, így az NKE – ELTE-PPK – Bodon FC Pázmány erőltetett menet végeredményeként a Közszolgálatisok és a Pedagógia és Pszichológia Karosok jutottak be a bajnokság négyes döntőjébe. ELTE-s csapatunk a jobb gólkülönbségnek köszönhetően a Pázmány előtt került be a Final Four-ba!

A döntőre – amely az egyetemi sport egyik nagy ünnepének ígérkezik – április 6-án kerül sor az újbudai, felújított Gabányi László Sportcsarnokban! A futsal mérkőzések mellett látványos produkciók is helyet kapnak a műsorban.

Az alapszakaszban első négy helyen végzett egyesület:
1. BME Futsal Club
2. TFSE Futsal
3. Nemzeti Közszolgálati Egyetem
4. Elte-Beac Futsal PPK

A döntő várható programja:
12.30 – 13.30 BME FC – ELTE-BEAC PPK
13.30 – 14.30 TFSE – NKE SE
14.30 – 15. 00 Meglepetés fellépők
15.00 – 16.00 bronzmérkőzés
16.00 – 17.00 döntő
17.15 díjátadó

Szabályok:
► A bajnokság versenyszabályzatában foglalt szabályok a négyes döntőre is érvényesek.
►A négyes döntőn csak érvényes játékengedéllyel és sportorvosi igazolással rendelkező játékosok vehetnek részt, ezeket a mérkőzések előtt be kell mutatni.
►A négyes döntőben csak olyan labdarúgó léphet pályára, aki az alapszakasz ideje alatt is az egyesület igazolt labdarúgója volt.
►Az alapszakaszban szerzett piros és sárga lapok a négyes döntő mérkőzésein is érvényesek.
►A mérkőzések játékideje: 2 x 25 perc futóórával. A négyes döntő mérkőzésein döntetlen eredmény esetén: 2 x 5perc hosszabbítás következik, amely után, ha továbbra is döntetlen az eredmény, akkor 5-5 büntető rúgással kerül eldöntésre a mérkőzés kimenetele.

A mérkőzésekre a belépés INGYENES, szeretettel várunk minden szurkolót, hogy legyen telt ház az egyetemi sport egyik ünnepén a Gabányi Sportcsarnokban!

Gyertek el Ti is április 6-án szurkolni! Minden szurkolónak ingyen sör jár!

Az esemény Facebook oldalát itt találjátok.

Hajrá Egyetemi sport! Hajrá ELTE!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]