Itt az új ELTE Sportkisokos!

Ha az Eötvös Loránd Tudományegyetemen elérhető sportolási lehetőségekről, sportrendezvényekről, szabadidősport-programokról és más fontos információkról többet szeretnél megtudni, mostantól mindent egy helyen megtalálhatsz!

Kedves ELTE-s sportolni vágyók, örömmel jelentjük, hogy idén is megújult az ELTE Sportkisokos, így mostantól egy helyen megtaláltok minden naprakész információt kedvenc sporttevékenységetekkel kapcsolatban.

Az ELTE Sportiroda (ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ), az Eötvös Loránd Tudományegyetem Hallgatói Önkormányzat (ELTE EHÖK) és a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC) gondozásában létrejött kiadvány ugyanis valamennyi az ELTE keretein belül űzhető sportágról részletes tájékoztatást nyújt – ami nem csak a gólyák számára nyújthat nagy segítséget.

Az igényes kiadvány a választható sporttevékenységek mellett a várható sportprogramok fontosabb információit, valamint többek között a hallgatókkal való kapcsolattartásért felelős sportösztöndíjasok elérhetőségeit is tartalmazza.

A nyomtatott kiadvány 15 000 példányszámban készült el, ezek valamelyikéhez a gólyatáborokon kívül hamarosan az ELTE-s sportrendezvényeken és az ELTE-BEAC irodájában juthatsz hozzá.

A print verzió kézbevételééig pedig itt a 2014/15-ös ELTE Sportkisokos online változata!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]