Februárban ismét elrajtolnak a spinning edzések!

A szorgalmi időszakban sem szeretnétek mozgás nélkül maradni? Hétfőn indul az előzetes jelentkezés a hallgatók körében nagy népszerűségnek örvendő spinning edzésekre!

Az ELTE-BEAC és az ELTE EHÖK által szervezett edzéseinken várnak minden hallgatót és külsőst, akik egyetemista társaságban, fiatal edzők vezetésével szeretnének heti rendszerességgel mozogni. Az év mind a 4 évszakában új bérletet válthattok, így nem maradtok mozgás nélkül a vizsgaidőszakban és nyáron sem. Egy-egy évszakbérlet 10 alkalomra jogosít fel Titeket, a szezon elején kiválasztott időpontban. Az edzések költségtérítését légkésőbb az első edzés előtt rendezni kell.

Helyszín:

ELTE-BEAC sporttelep, 1117 Bp., Bogdánfy utca 10. földszint, edzőterem a Szertár büfé mellett.

Jelentkezés:

Az előjelentkezési időszak: február 3. – február 7. Ebben az időszakban e-mailben foglalhattok időpontot magatoknak. Az időszakban lefoglalt helyek befizetési határideje február 7. A bérletek megvásárolhatóak irodaidőben, hétköznap 9-17 óra között az irodában (I. lépcsőház, II. emelet).

Február 7-e után nincs előjelentkezés, a nem megvásárolt foglalás elvesznek, a fennmaradó szabad helyek február 7-e után az irodában vásárolhatóak meg.

Előjelentkezés:

Őszi Krisztiánnál az alábbi e-mail címen (névvel és Nepun kóddal): cycling.beac@gmail.com

Részvételi díj:

ELTE hallgatóknak és Alumniknak 6000 Ft/évszak (Neptun kóddal)külsősöknek 9000 Ft/évszak. Ez 10 edzés alkalmat jelent, a szezon elején kiválasztott időpontban.

Figyelem! Alacsony létszám eseten nem indítunk el a csoportot, ebben az esetben értesítést küldünk. Az első edzés időpontja: 2013. 02. 07, hétfő.

Várunk Titeket! Az megszokott módon minden edzésen lesz pulzusmérő óra, melynek segítségével, sokkal jobban és hatékonyabban tudtok edzeni.

Szervező – sportágfelelős: Őszi Krisztián (tel.: 0670/381-06-49; e-mail: cycling.beac@gmail.com)

Kövess minket Facebookon, hogy mindig értesülj a legfrissebb hírekről: ELTE-BEAC Cycling

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]