Újabb fejlesztések a Bogdánfy utcai Sportközpontban!

A nyári hónapokban az ELTE SPORT Kft. jóvoltából ismét komoly változásokon esett át egyetemünk sportcentruma.

Remek hírrel szolgálhatunk sportszerető Olvasóinknak: az ELTE SPORT Kft-nek hála a mögöttünk álló hónapokban újfent komoly fejlesztéseken esett át egyetemünk Bogdánfy utcai sportcentruma.

A nyáron megtörtént a csarnok szellőzőrendszerének felújítása, valamint üzembe helyezése. A labdás sportágak élvezhetőbbé tétele érdekében acélsodronyos labdafogó háló lett felszerelve, és a közelmúltban 2 darab kosárlabdaállvány is teljes szerkezeti felújításon ment keresztül, így most már ezek is teljesen újszerű állapotban pompáznak.

A büfé melletti földszinti két kiszolgáló helyiség is felújításra került, mázolással és tisztasági festéssel, továbbá két új elektromos kézszárítóval.

A sportcentrumba lépve további szembeötlő változás az I-es lépcsőházi öltözők és kiszolgáló helyiségek felújított látványa, itt a tisztasági festés mellett többek között a padok is újramázolásra kerültek.

Reméljük, hogy az ELTE SPORT Kft. jóvoltából megvalósult fejlesztések egyre több sportolni vágyó ELTE-s hallgató előtt teszik vonzóvá egyetemünk sportlétesítményeit.

Az ELTE SPORT Kft weboldala:  http://www.eltesport.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]