Indul a nevezés a SportPont Fesztiválra!

Tied a város legjobb egyetemi foci-, kosár-, röpi- vagy kviddicscsapata? Bírnád, ha az idei EFOTT-on ingyen heti- vagy napijeggyel a zsebedben sportolhatnál?

Benne vagy egy laza délutánban strandkidobóssal, sörpingponggal, kötélhúzással és egy rakás más izgalmas sportággal? Akkor ne késlekedj, regisztrálj máris a www.sportpont.hu-n, a SportPont Fesztivál hivatalos oldalán!

Miért fontos, hogy regisztrálj?

A sportpont.hu oldalon regisztráció és bejelentkezés után a nevezési lap kitöltésével tudod jelezni felénk részvételi szándékod. A jelentkezés történhet egyéni vagy csapatsportokra.
Fontos tudnod, hogy ha csapatsportra jelentkezel, akkor az összes csapattársadnak SportPont Program (SPP) regisztrált felhasználónak kell lennie!

Érdemes eljönnöd, hiszen az SPP pontgyűjtő rendszere révén értékes nyereményekre tehetsz szert! S hogy hogyan is néz ez ki pontosan?

1 sport = 1 pont. Összesen 15 pontot lehet szerezni úgy, hogy az egy állomáson (így a pl. a budapesti fordulóban) megszerezhető maximális pontok száma 4 pont.

Eláruljuk, több mint 13.000 ajándék vár kiosztásra, nem beszélve a kisorsolásra kerülő okostelefonról, táblagépről és külföldi utazásról! És mindezt mobiltelefon-hajítással, barátnőcipeléssel, csocsóval, szkanderrel, party kick-boxszal, kettlebellel, TRX-el, falmászással, sörpingponggal és sok más egyéb őrülten izgalmas mókával szerezheted meg! Nem hangzik rosszul, igaz?

Ezen kívül a foci, a kosár, a röplabda és a kviddics dobogós helyezettjei EFOTT heti- vagy napijegyet nyernek, és megkapják a lehetőséget, hogy részt vegyenek a SportPont Program országos döntőjén, 2013. 06. 25-30. között az EFOTT Fesztiválon, Zánkán!

SportPont Fesztivál, Budapesti regionális forduló

Időpont: 2013. április 12. péntek, 8:00-tól április 13. szombat, 4:00-ig.

ROSSZ IDŐ ESETÉN ESŐNAP: ÁPRILIS 19.!!!

A sportolás után buli hajnalig (fellép többek között az eLeMeN)!

Helyszín: Budapest, 1117 Bogdánfy utca 10/A–B, ELTE és BME Sporttelepek

A rendezvény fővédnöke: Kovács Antal, olimpiai bajnok cselgáncsozó

Védnökök: Joó Abigél, Risztov Éva, Cseh László, Sors Tamás, Szilágyi Áron

Rendező egyetemek: ELTE, BCE, BME, PPKE, SOTE

További információk a programokkal és a nevezéssel kapcsolatban:

A SportPont Program honlapján http://www.sportpont.hu és Facebook oldalán illetve eseményén http://www.facebook.com/sportPONTprogram

Ne feledd, 2013-ban is pont itt a helyed!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]