Már csak három napod van Amigónak jelentkezni!

Nem érdemes kihagyni életed egyik legnagyobb élményét.

Szeretsz nyelveket beszélni és szívesen tennéd vidámabbá a kórházban lévő vagy nehéz helyzetű gyerkőcök hétköznapjait? Tettre kész, lelkes egyetemista vagy, aki az önkéntességbe is belekóstolna? Jelentkezz az Amigos csapatába, hogy egy szép napon minden beteg gyerek mellett lehessen egy Amigo.

Az Amigos egy egyetemistákból álló önkéntes szervezet, amelynek legfőbb célja, hogy a játékon és a nyelvtanuláson keresztül motiválják a gyógyulásra a beteg gyerekeket. A pandémiás időszak miatt 2020-tól a rászoruló gyerekeknek is biztosítanak hasznos kikapcsolódást az online térben.

2021 őszétől olyan rugalmas leendő Amigókat keresünk, akik mind a virtuális térben, mind az offline valóságban (a kórházakban) is kényelmesen mozognak. A cél ugyanaz: barátkozást, játékot és tanulást csempészni a beteg és nehéz helyzetben lévő gyerekek életébe.

Ha kedvet kaptál, hogy csatlakozz az önkéntes csapathoz és egy kivételes közösség tagjaként tedd szebbé a gyerekek napjait, akkor jelentkezz 2021. szeptember 10-ig az alábbi módon.

A felvételi egy írásbeli és egy szóbeli fordulóból áll.
Az írásbeli jelentkezéshez 4 lépést kell megtenned:

1. Nyomtasd ki az alábbi feladatlapot, töltsd ki kézzel hiánytalanul. A feladatlapot innen tudod letölteni.

2. Scanneld be a kész feladatlapokat és mentsd el pdf-ben őket (ha nincs scannered, ajánljuk a különböző telefonos appokat, például Camscannert).

3. A feladatlapot add le egy lezárt borítékban „AMIGOS (szombathelyi csapat)” felirattal szeptember 10-ig.

A borítékot leadhatod személyesen az ELTE SEK könyvtárban (Szombathely, Károlyi Gáspár tér 4.) szeptember 10. 16.30-ig, vagy postázhatod az alábbi címre: Amigos Alapítvány, 9700 Szombathely Zalai Tóth János utca 3., szeptember 10-ig (a postai bélyegző nem lehet későbbi, mint szeptember 10).

4. Töltsd ki a jelentkezéshez szükséges Google Formot ide kattintva szeptember 10. 23:59-ig, és ugyanitt töltsd fel a bescannelt feladatlapjaidat és az önéletrajzodat.

Belevágsz?

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]