Az ELTE a tehetségekért

Az ELTE Tehetséggondozási Tanácsa utazási pályázatot ír ki a hazai és külföldi workshopokon, tanulmányi versenyeken, konferenciákon való részvétel támogatására. Ez regisztrációs díjra, poszternyomtatás költségére, utazási és szállásköltségre igényelhető. A pályázatokat 2015. szeptember 1-től kezdve lehet benyújtani minden ELTE-s hallgatónak, illetve az őket felkészítő oktatóknak.

Konferenciára pályázni az azon való aktív szereplésért lehet, amit igazolni kell egy, a konferencia szervezői által elfogadott absztrakttal. (Az absztrakt a benyújtandó tanulmányok kivonatát jelenti, ha valaki esetleg bizonytalan lenne a szó jelentését illetően.) Ha workshopra mennétek, a szakigazgató vagy a tanszékvezető ajánlását kell mellékelni a jelentkezéshez.

Az igényelt támogatás összegét tételesen kell felsorolni, indokolni; mellékelni kell ezen kívül a tervezett költségek alapjául szolgáló hivatkozásokat is (például a szállás vagy a repülőjegy foglalásának linkjét). Ha csak részfinanszírozásra pályáznátok – mert más forrásból is kaptok támogatást–, akkor ezt is fel kell tüntetni a jelentkezéskor.

A beérkezett pályázatokról három napon belül kaptok visszaigazolást, a döntésről pedig a bírálat után egy héten belül értesítenek. Több bírálati időpont lesz, ezekről szeptember elején adnak tájékoztatást.

Cserébe a pályázó vállalja, hogy hazaérkezését követő 15 napon belül úti beszámolót készít. Ezt, a pályázó nevét, a támogatott rendezvényt, az elnyert összeget, illetve verseny esetén az elért eredményt közzéteszik az ELTE Tehetséggondozás honlapján.

A pályázati űrlapot (amit a Tehetséggondozási Tanácsnak, a tehetseggondozasitanacs@elte.hu címre kell elküldeni) innen tölthetitek le, a teljes pályázati kiírást pedig itt nézhetitek meg.

Forrás: elte.hu

Kép: ttkhok.elte.hu

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]