Időközi sportösztöndíj kiírás

Az edzői és csapatvezetői tevékenységek ösztönzésének érdekében pályázatot hirdet az ELTE rektora és az EHÖK elnöke.

Pályázni a sportkozpont@ppk.elte.hu címen lehet, az e-mailt ELTE ESI intézetigazgatónak címezve Sportösztöndíj tárggyal kell küldeni. A pályázathoz a mindenkori ESI igazgató válaszlevelét kell csatolni, amelyben megnevezi a sportághoz kiosztott mentor személyét. Az ösztöndíj elnyerését követően kell a kapcsolatot felvenni a kijelölt oktatóval.

A sportösztöndíjat kerékpár  (spinning), nagypályás labdarúgás és sportszervezés kategóriákban lehet elnyerni.

A sportösztöndíj általános feltételei:

  • 2014/2015. tanév I. félévben aktív hallgatói jogviszony
  • 2014/2015. tanév I. félévben juttatásképesség
  • A pályázatnak tartalmaznia kell: esetleges sportszakmai végzettség, eredmények, tapasztalatok, tervezett tevékenység leírása, referenciák, igazolások; kar és szak megnevezése, NEPTUN kód, Képzési kód, elérhetőségek (telefon, e-mail, levelezési cím)
  • Kötelező az Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet által kijelölt szaktanár, sportági mentor keresése. Ennek hiányában nem érvényes a pályázat.

Az edzők feladatai között szerepel a csapatok toborzása ELTE-s hallgatók közül; ezeknek a csapatoknak a versenyeztetése; együtt működni a Karok sportért felelős tisztségviselőivel, a sport.elte.hu szerkesztőivel és az ELTE Online sportrovatával, az ELTE Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet kijelölt szakoktatójával valamint az ELTE EHÖK sportügyi referensével.

A pontos pályázati kiírás ide kattintva érhető el.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]