Gondolkodó diákokat vár a Kairos

Van egy innovatív, jó ötleted? Szeretnél segítséget kapni a megvalósításához, támogatókat szerezni, és nem utolsósorban eljutni New York-ba is? Itt a lehetőség!

A Kairos Society egy diákok által működtetett, nemzetközi nonprofit szervezet, amely segítséget nyújt a vállalkozó, innovatív szellemű fiataloknak nemzetközi sikerek és ismertség eléréséhez. Ennek keretében rendezik meg idén is a Kairos Student Venture Competitiont, ahova várják forradalmi ötletekkel előrukkoló egyetemi hallgatók jelentkezését. A verseny fő területei a környezetvédelem, az egészségügy és az oktatás, de lényegében bármilyen innováció-alapú projekttel lehet jelentkezni. Az első fordulóban kiválasztott jelentkezők személyes felkészítést követően bemutathatják ötletüket egy üzleti szakemberekből, kutatókból és társvállalkozókból álló zsűri előtt. A verseny nyertese pedig kiutazhat New York-ba, ahol lehetősége nyílik a világ legbefolyásosabb innovációs és üzleti vezetői  és döntéshozói előtt előadni ötletét, illetve részt vehet a Kairos Global Summit rendezvényen, ahol a világ minden tájáról érkező hallgatókkal, befektetőkkel építhet ki kapcsolatokat.
Jól hangzik, ugye? Ha szeretnél nagyot dobni az egyedi ötleteddel, jelentkezz január 16. éjfélig! Bővebb információt a rendezvény Facebook-oldalán vagy a Kairos Society honlapján találsz.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]