A pénzügyi tudás jó befektetés

Az ország vezető pedagógusképző intézménye, az ELTE, az OTP Fáy András Alapítvánnyal együttműködve pénzügyi-gazdasági alapismeretek oktatására is felkészíti a pedagógusokat.

A képzési program kidolgozásáról és bevezetéséről együttműködési megállapodást ír alá az ELTE PPK és az OTP Fáy Alapítvány 2012. április 27-én 10.00 órakor. A megállapodást az ELTE részéről Hunyady György akadémikus, az ELTE PPK professzora, az Alapítvány részéről Vizi E. Szilveszter kuratóriumi elnök, az MTA volt elnöke látja el kézjegyével.

Az eseményen fölszólal Oláh Attila, az ELTE PPK dékánja, Mészáros Tamás, a Budapesti Corvinus Egyetem volt rektora, az OTP Fáy András Alapítvány kurátora és Nagy Zoltán Péter az alapító OTP Bank marketing igazgatója.

Az OTP Fáy András Alapítvány kezdeményezésére az ELTE által meghirdetett, a pedagógus-szakvizsga megszerzése érdekében elvégzendő négy féléves pedagógus-továbbképzési program részeként a hallgatók a 2012/2013-as tanévtől új szakirányt, a pénzügyi-gazdasági képzést is választhatják majd az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán. A két féléves továbbképzés során eredetileg nem gazdasági képzettségű pedagógusok sajátíthatják el a pénzügyi-gazdasági ismeretek oktatásához szükséges tartalmi-módszertani ismereteket. A képzési program kidolgozását és bevezetését az OTP Fáy Alapítvány 8 millió forinttal támogatja.

Időpont: 2012. április 27. (péntek) 10.00-11.00

Helyszín: ELTE PPK Kari Tanácsterem (1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27.)

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]