Error 404 – Simon Márton és a HOLDUDVAR koncertje

Rókák esküvője, Eltáv, ATM. Slam, vers, hiphop, rap. Simon Márton, HOLDUDVAR. Vaporwave. Egy nagyon izgalmasnak ígérkező összművészeti est „hozzávalói” ezek. Ha legalább egy ismerős elem van a listán, vagy csak nyitottak vagytok valami újra, ott a helyetek az Error 404-en!

Az esemény március 8-án lesz az A38 Hajó kiállítóterében. Simon Márton költő, slammer, a tavaly megjelent Rókák esküvője című kötetének versein túl új szövegekkel is készül. A felolvasáshoz a HOLDUDVAR nevű zenei formáció hangszeres szekciója szolgáltatja majd az aláfestést, a felolvasás után pedig rapkoncertet adnak. A HOLDUDVAR fiúbandaként definiálja magát, elsősorban hiphop-formáció, de a műfajok keverése zenei irányelvük része. Pontosan maguk sem tudják megmondani, hányan vannak, de biztosan többen 12-nél. 2018 augusztusában Balatonakarattyán összerakták első felvételüket, az ATM című mixtape-et, a dalok többségét ezen a koncerten mutatják be először. Két dal már korábban megjelent a mixtape-ről: az ELTÁV című, valamint a decemberben videoklippel debütáló YAKUZI.

Error404_promo_cover

Az Error 404 témája a vaporwave: a látványvilág és a különböző meglepetéseszközök által elért hatás összművészeti jelleget kölcsönöz az estnek. A rendezvényt szervező Ars-csoport olyan kulturális projektekkel foglalkozik, melyek elérhetővé teszik a közönség számára a legújabb magyar alkotók munkáit. Így jöhetett létre az Error 404 különleges koncepciója is – ha egy izgalmas programra vágytok, nézzetek be, érdemes!

 

További infókat a Facebook-eseménynél találtok.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]