Folytatódnak a TIM Színistúdió kurzusai

Ősztől folytatódnak a TIM Színistúdió kurzusai. A heti rendszerességű alkalmak a színpadi jelenlét legfontosabb összetevőire fókuszálnak, miközben a személyiség kibontakoztatására is lehetőséget adnak. Az érdeklődők az augusztus 30-án és 31-én megrendezett nyílt napokon közelebbről is megismerkedhetnek a stúdió munkájával.

Újabb csoportok indulnak szeptembertől a Tőzsér István Martin vezette TIM Színistúdióban. A színistúdió nemcsak a színészi elkötelezettségűeket várja, hanem azokat is, akik a mindennapi megjelenésükön, szerepléseinken szeretnének változtatni.

Tőzsér István Martin az egyetem szabad bölcsész szakos hallgatója, több díjnyertes rövidfilm és egész estés színházi előadás rendezője, az ELTE művészeti ösztöndíjasa. Az általa vezetett TIM Production berkein belül működik színistúdiója, amelyet vidéken három, Budapesten egy éve vezet.

IMG_8139_2

A tréningeken kezdő és haladó csoportok egyaránt indulnak. A heti rendszerességű alkalmakon lehetőségünk nyílik a saját személyiségünk kibontakoztatására, a mélyebb rétegeink megismerésére. A tréning alkalmai megtanítanak a csapatmunkára, fejlesztik a színpadi jelenlétet, a kiállást, a beszédkészséget – olyan területeket, amelyek mind a színészi pályán, mind a hétköznapokban kiemelten fontosak. A csoportok leírásáról, az azokban folyó munkáról, illetve a gyakorlatokról a TIM Production oldalán olvashattok.

IMG_7856_2

Az augusztus 30–31-én megrendezett nyílt napokon az érdeklődők kipróbálhatják magukat, illetve a színistúdiós munkát, és megismerkedhetnek a tagokkal is. A színistúdióba való jelentkezéshez szükséges egy űrlap kitöltése; a stúdiómunkát egy motivációs beszélgetés előzi meg.

A színistúdió résztvevői becsatlakozhatnak olyan munkákba, mint amilyen a Tőzsér István Martin rendezésében tavasszal megvalósuló, csaknem másfél ezer fős közönséget elérő egész estés musicalösszeállítás, a Musicalek éjszakája 3.

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]