ESN Corvinus & ESN ELTE present: SANTA’S FAREWELL PARTY

2013. december 5-én az ESN ELTE és az ESN Corvinus közös szervezésben bemutatja az év egyetlen, kihagyhatatlan és legnagyobb MIKULÁS BULIJÁT, a SANTA’S FAREWELL PARTY-t az ANKERT-ben!

Amire biztosan számíthatsz:

Kulturális sokszínűség – fiatal, csinos hölgyek – facér, sármos urak – jókedv, önfeledt szórakozás – elegáns ruhák, kopogós magassarkúk – Mikulás ünnepére alapozott témaparty – pörgős zene –  italakciók: sör, vodka soda, gin tonic – felejthetetlen élmények – fiatalos hangulat – élesített fényképezőkkel lesben álló paparazzik –  utolsó vizsgaidőszak előtti lazítás.

22:00 órától kezdetét veszi a kaland, a mámor, az ANKERT kapui megnyílnak és Mikulás barátai: DJ D&K felpörgetik a tanulástól megfáradt egyetemista generációt.  Házi feladatként a szervezők arra kérnek minden résztvevőt, hogy öltsön magára pirosat vagy fehéret, sokat vagy keveset, inget, kardigánt, szoknyát vagy nadrágot és Mikulás garantáltan ajándékkal díjazza a formabontó, extravagáns kollekciók viselőit.

Intézményi intelmek a bulihoz:

Az ELTE – neve elhallgatását kérő – iskolaorvosa őszintén aggódik az egyetemisták egészségi állapota miatt, leginkább a hideg idő okozta meghűléstől félti őket, mivel legyengült immunrendszerrel, betegen nem vehetnek majd részt a vizsgaidőszak megmérettetésein.  Ezt elkerülendő, pár megfontolandó jó tanácsot, atyai intelmet oszt meg veletek. Erősen ajánlja a buli előtt, alatt, sőt nagy meglepetésünkre még után is, bizonyos mennyiségű „védőital” szervezetbe való bevitelét, felelősségteljes módon.  Népi megfigyelések is igazolják, hogy a fém flaskából származó folyékony, gyógyhatású készítmények segítségével a lesben álló, támadásra váró kórokozók sikerrel legyőzhetőek. Pancsolt, műanyag flakonban kínált hamisított szérumot semmiképpen ne fogyasszatok, csak valódi gyümölcsből, gyógynövényből készült, ismert eredetű tradicionális fertőtlenítő készítményeket.

Ne okozzatok csalódást a dokinak, tartsátok be ezt a pár egyszerű szabályt és meglátjátok az idei találkozás Mikulással, a többiekkel világra szóló, örök emlék lesz!

Találkozzunk az ANKERTben!

 

***KÜLÖNLEGES ITALAKCIÓK***
Sör (Kozel, 0,5l) – 490 HUF
Vodka soda – 890 HUF
Gin tonic – 990HUF

***HELYSZÍN***
ANKERT: Budapest 1061 Paulay Ede u. 33.

***BELÉPŐ***
ESNcard: 500 Ft
ELTE/Corvinus diákigazolvány: 800 Ft
Külsős: 1500 Ft

***ZENE***
D&K- Az ESN bulik híres DJ párosa!

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]