Így báloztak a jogász és politológus gólyák

A gólyabál szezont az ÁJK-sok zárták.

Az elmúlt három hétben a csütörtök egyet jelentett a gólyabállal, ezen a héten pedig az ÁJK hallgatói öltözhettek ki, hogy megünnepeljék idei gólyáikat.

A buli 8-kor kezdődött a Dürlin Rendezvényházban, ahol innentől kezdve a kisteremben már ment is a buli D&K és D’moon irányításával. A nagyteremben kisebb csúszással 11 körül beszédet mondott Dr. Király Miklós Dékán úr és Bubla Áron HÖK elnök. Ezután jöttek a nyitótáncok, a lányok szebbnél szebb ruhákban, a fiúk pedig nagyon elegánsan táncoltak.

Az előtérben lehetett fotózkodni és mobilt nyerni, a kinti dohányzókat pedig tűzrakások melegítették.

Közben az előtérben érkezéstől kezdve lehetett leadni a szavazatokat a Bálkirály és Bálkirálynő választásra. Többen próbáltak szavazatokat toborozni támogatottjuknak, de a végén Noll Reginát és Dén Dánielt választották a legszebbeknek. Akik nagyon elszomorodtak, hogy nem ők vagy kedvenceik nyertek azok a nyári Gólyatábori videóba és az italakciókba fojthatták bánatukat.

A felidézett emlékek után jött a Hősök koncertje, ami elég jól összerántotta a megjelenteket, hozzá kell tennem, hogy meglepően kevesen voltak a bálon. Voltak azonban más karokról, más országokból is, illetve páran nem BKV-val vagy gyalog hanem limuzinnal érkeztek!

A koncert után a bulié lett a főszerep és DJ Lennard kezdte el berakni a szeletelős zenéket. Akik másabb zenei világra vágytak, azok a kisteremben az ismertebb buli és retro slágerekre táncolhattak.

A záróra 4 körül jött el, amikor mi már pont indulni készültünk, így semmiről nem maradtunk le és végigbuliztuk az idei ÁJK Gólyabált.

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]