ELTE Sítábor 2014

A francia Les Ecrins Nemzeti Park szélén, 1850 m-en található Orciéres-Merlette üdülőfalu ad otthont 2014. február 8. és 16. között a következő ELTE Sítábornak.

Közeleg életed legnehezebb vizsgaidőszaka? Halomnyi a jegyzet és minden hétre jut pár húzós vizsga? Úgy érzed, nem fogod bírni? Ne add fel! Jelentkezz már most a 2014-es ELTE Sítáborba, hogy amíg mások majd a szorgalmi időszak első hetének gyötrelmeivel küzdenek, Te az Alpokban egy hamisítatlan vizsgaűző havas kiruccanáson tombolhasd ki magadból a felgyülemlett feszültséget!

Lécezőket és boardosokat is egyaránt nagy szeretettel várnak, lehetsz kezdő vagy haladó, szép vagy okos, gólya, öreg vagy bukott diák, itt garantáltan nem ér diszkrimináció. Ha lestrapál az összesen 100 km pályahossz (55 km kék, 38 km piros, 7 km fekete), a sok csúszkálás, letelepedhetsz a hüttében egy korsó sörre és egy forró, mustáros, sült kolbászra. Amint jól laktál, felkeresheted az üdülőfalu nevezetességét a Grand Ourse nevű sportpalotát, ahol mozizhatsz, korizhatsz, gőz- és élményfürdőzhetsz kedvedre, de akár a bowlingpályán is összemérheted magad a haverokkal. Napnyugta után, újabb kihívások várnak. A Charpenet pályán lehetőség nyílik esti sízésre. Ha nap végére totál lefáradtál és kétoldali hóiszony kerít hatalmába, arra is van megoldás. Éjszaka a pufi dzsekit party szerkóra cserélik a népek, majd kezdetét veszi a féktelen, all night long party (az ár tartalmazza a buli belépők díját). A hangulat fokozódásával a gátlások is oldódnak és újabb rétegtől megszabadulva, (neeem, a fürdőruha azért marad, hiszen ez mégsem Hefner bácsi privát partyja!) irány a wellness részleg, a medence és a szauna.

A kilencedik nap végére garantáltan telefotózod a memóriakártyád és a Facebookot is roskadásig postolod a jobbnál jobb képekkel.

Egy szerencsés fél áron mehet a tél legjobb sítáborába! A foglalót befizető első 50 regisztráló közül kisorsolunk valakit, aki 50% kedvezményben részesül a teljes összegből! Érdemes tehát gyorsan regisztrálni!

Technikai információk:

Az ár -250 €- tartalmazza:
– szállást 7 éjszakára 6 fős apartmanokban
– 6 napos síbérletet
– autóbuszos utazást
– buli belépők díját
– wellness részleg használatát 1 napra
– nappali programokat a sípályán
– idegenforgalmi adót: 7 €/fő/turnus, helyszínen fizetendő
– regisztrációs díjat: 8 €/fő/turnus

Az ár nem tartalmazza:

– kauciót: 260-300 €/apartman/hét, helyszínen fizetendő (az apartmanok eredeti állapotban való átadásakor visszajár)
– ágyneműhuzatot vinni kell vagy bérelhető: 9 €/fő/turnus, helyszínen fizetendő
– a szálláson térítés ellenében igénybe vehető egyéb szolgáltatásokat
– baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás

További információk: https://www.facebook.com/events/599418450107884/?ref_dashboard_filter=upcoming

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]