IV. Városligeti Szüreti Mulatság

Október 16-án, immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Városligeti Szüreti Mulatság, három ELTE kollégium, az ADK, a DUK és a KUK szervezésében. Fellép az Animal Cannibals, illetve Majka & Curtis.

A Városligeti Szüreti Mulatság gondolata 2010-ben született. Abból az apropóból rendezték meg, hogy a liget szélén fekvő kollégiumok gólyái megismerkedhessenek egymással. Az Ajtósi Dürer sori-, a Damjanich utcai-, illetve a Kerekes Kollégium elsőévesei játékos feladatok közben ismerhetik meg egymást az éjszaka folyamán, majd egy hatalmas bulival ünnepelhetik meg az új ismeretségeket a Kerekes Kollégiumban.

Az azóta hagyománnyá vált rendezvényt idén negyedik alkalommal rendezik meg, és azóta is büszkék rá a szervezők, hogy a három ELTE-s kollégium milyen jó viszonyt ápol egymással. Természetesen nem csak az elsőéveseknek és a kollégistáknak szól a Szüreti Mulatság, bárkit szívesen látnak, aki szeretne egy jót mulatni.

Az este folyamán a résztvevők körbejárják a kollégiumokat, majd a programsorozatot a Kerekes Kollégiumban zárják. Több koncerttel is kedveskednek a szervezők a szórakozni vágyóknak, fellép az Animal Cannibals, utánuk pedig Majka & Curtis. Ezzel pedig közel sincs vége az estének, mert  DJ Mathias egészen hajnalig pörgeti a lemezeket.

Akiket a koncertek kevésbé érdekelnek, esetleg ők maguk szeretnének reflektorfénybe kerülni és megmutatni énektehetségüket, azoknak erre a kisteremben nyílik lehetőség, ahol egész estén át tartó karaoke party lesz. Akiknek netán folyékony bátorságra van szükségük mielőtt a hangjukat hallatják, azoknak sem kell messzire menniük, mert a büfében hatalmas italakciók várják!

Érdemes a Facebook eseményt is visszaigazolni, mert nyereményjátékkal ingyen belépőt vagy akár ajándék italokat is lehet nyerni!

Program:
22:30 Annibal Cannibals
23:00 Majka és Curtis
23:30 DJ Mathias

Kisterem: Karaoke

Belépők:
ADK, DUK, KUK: FREE
ELTE: 500 HUF
Külsős: 700 HUF

Italakciók:
Jack-Cola : 450 Ft
Tequila: 350 Ft
Vodka-narancs : 350 Ft
Sör: 250 Ft

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]