IK Gólyatábor

Találj egy csapatot, egy új közösséget, barátokat, akikkel szeptemberben nekivághatsz az egyetemnek.

Az ELTE Informatikai Karának Programozó Gólyatábora (továbbiakban: PGT) évtizedes hagyományokra visszatekintő, nagy múltú rendezvény, mely minden évben augusztus végén kerül megrendezésre. Minden évben több mint 200 gólya utazik le körülbelül 50 felsőbbéves társaságában a 6 napos, 5 éjszakás táborba, mely a felsőoktatásban általános uralkodó trendektől eltérően komoly hangulati, történeti és egyéb tartalmi sajátosságokkal szórakoztatja az elsőéveseket.

Biztosíthatlak, hogy ha kihagyod a PGT-t, a beiratkozás első perceiben százszorosan fogod megbánni a döntésedet, és irigykedve figyeled majd az együtt nevetgélő-beszélgető, összeszokott és jókedvű csoportokat, akik egy hét közös táborozás után már barátokká kovácsolódtak.

A hagyományok részét képezik a tábor minden napján megrendezésre kerülő különféle egyéni vagy csapatalapú versenyek. Hogy már a gólyatáborban minél többet megtudj az előtted álló időszakról és az egyetemkezdésről, a tábor során rövid (10-15 perces), informatív előadásokat hallgathatsz meg, amelyekben felhívjuk figyelmedet a legfontosabb tudnivalókra, vagy tanácsokkal látunk el, hogy szeptemberben minden a lehető leggördülékenyebben menjen.

Minden este két bulihelyszín (egy rock-, és egy elektronikus zenei irányultságú) vár Benneteket, hogy kötetlen keretek között ismerkedjetek és érezzétek jól magatokat. Ha pedig nem vagy az a kimondott partyarc, vagy csak beszélgetni és chillelni volna inkább kedved, akkor hajnalig múlathatod az időt hasonló gondolkodású gólya-, és felsőbbéves-társaiddal a tábortűz mellett.

További információk és jelentkezés:

http://pgt.elte.hu

FB Gólyacsoport:

https://www.facebook.com/groups/elteikgolya2013/

A Gólyatáborban találkozunk!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]