Nedves Est 2013

Itt a tavasz, így jön a Nedves Est!

Természetesen a 2013-as év sem telhet el Nedves Est nélkül és mivel végre itt a tavasz és a jó idő, elő lehet készíteni a bikiniket, fürdőnadrágokat és úszógumikat egy jó kis pancsoláshoz!

A hagyományoknak megfelelően most is a Széchenyi Fürdő ad otthont a rendezvénynek április 25-én, ahol a látogatóknak este tíz órától hajnali négyig lesz lehetőségük fürdeni és bulizni három nagy medencében, de ezen kívül hatalmas szauna, hőkabin és kneipp medence is vár mindenkit. Érdemes korán érkezni, hiszen a kapunyitáskor sportvetélkedők is lesznek.

A vizes élmények mellett a bulizás lesz az este fő célja, amihez a jobbnál jobb dj-k szolgáltatják majd a zenét. A nyitáskor hazánk egy legkedveltebb lemezlovasa, dj Juhász Laci kezd majd, akinek Blade segít be, éjfélkor pedig a külföldön is ismert Julia Carpenter áll a dj pult mögé, ahol Revolutionnel válogatnak majd a legnagyobb party slágerek közül. Zárásként pedig ismét dj Juhász Laci és Blade veszik át a terepet, hogy mindenkit garantáltan kifárasszanak a buli végére.

Jegyárak:

  • Elővételben ELTE diákigazolvánnyal vagy ELTE ESN Kártyával: 1690 HUF
  • ESN Kártyával: 2190 Ft
  • Elővételben Vendég jegy: 2390 HUF
  • Helyszínen egységesen: 2690 HUF

Helyszín:

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

1146 Budapest, Állatkerti krt. 11.

Jövő csütörtökön tehát minden ELTE-snek irány a Széchenyi Fürdő mert jön a tavasz legnedvesebb estéje!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]