KEKSZ

Egy új ELTE-s szervezésű rendezvénysorozat, rengeteg szórakozási lehetőséggel. Biliárd, darts, kártya és társasjátékok, ingyenes biliárd oktatás, illetve versenyek sora… és ez még csak a töredéke.

Hogy mi is a KEKSZ?

Nem más, mint a Keddi Egyetemes Kikapcsolódó Szakkör, amely egy ELTE-s szervezésű heti rendezvény. Amit a névvel ellentétben mostantól nem csak kedden, hanem szerdán is megrendeznek.

Mikor is van?

Minden kedden 16:00-tól és szerdán 18:00-tól a Gold Biliárdban várnak mindenkit a másnap reggelig tartó mókázásra.

Kiknek szól?

Keddenként főleg az ELTE hallgatóira számítanak, szerdán pedig a többi egyetem hallgatóit várják elsősorban. Természetesen ez nem megkötés, ELTE hallgató is nyugodt szívvel ellátogathat a szerdai alkalomra és fordítva is igaz.

Miért jó ez? Milyen programok vannak?

Rengeteg játék, jó hangulat, közösség. Számos szórakozási lehetőség van: biliárd, darts, csocsó, különböző kártya és társasjátékok, egyetemistáknak pedig mentorálás. Ezen felül ingyenes biliárd oktatás a kezdőtől a haladó szintig, illetve minden héten más-más verseny is. Az utóbbi, masszívabb közösségi rendezvények főleg keddenként vannak, ezeken továbbra is mindenkit szívesen látnak.

Mennyibe kerül ez nekem?

A Pultnál egy ital megvásárlása ellenében egy karszalagot is adnak. A karszalag birtokában mindent ingyenesen vehetsz igénybe, ez a biliárd használattól kezdve az oktatáson keresztül a versenyekig mindenre érvényes. Ráadásul a Ház egyre bővülő italakciókkal kedveskedik, a legnépszerűbb a friss csapolt sör, ami mindössze 320 Ft.

 

 

Helyszín

Gold Biliárd (1117. Budapest, Budafoki út 111-113.)

Ha kedvet kaptál hozzá, bővebb információt, illetve az éppen aktuális programot a facebook oldalon megtalálod.
http://www.facebook.com/kikapcsoloszakkor

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]