Újra Cokeball!

Jön a II. Egyetemi Kidobós Kupa.

Idén is megkezdődött a tavaly nagy sikernek örvendő Cokeball – ll.Egyetemi kidobós kupa szervezése. Tavaly országszerte 8 helyszínen, városban zajlottak a Cokeball selejtezők megmozgatva az érintett városok egyetemeinek hallgatóit, majd ezt követően a selejtezők győztes csapatai játszhattak egymás ellen a döntőben Gödöllőn.

A projekt 2013-ban március 11-én kezdődik, és április 16-án ér véget. A csapatok február 9-től március 9-ig jelentkezhetnek a facebook.com/CokeFuniversity oldalon a Cokeball alkalmazás keretein belül. Amennyiben jelentkeznek, és az adott városban 8 csapatnál (Budapest esetében 16 csapatnál) több induló van, akkor az dönt, hogy az alaklmazás keretein belül ki tud több virtuális szurkolót szerezni. (Ez nem hagyományos like gyűjtés, hanem visszaigazolás a rendezőknek, hogy a csapatok elszántak, és hajlandóak tenni azért, hogy ott lehessenek.) Amennyiben nem találkoztál még a rendezvénnyel, itt egy kis ismertető.
A játék az iskolás évekből mindenki számára jól ismert kidobós játék egy őrültebb verziója, amellyel a szervezők  szeretnék az egyetemistákat megmozgatni, felélénkíteni, és kilendíteni abból a mindennapi rutinból, hogy egy kocsmában érezzék jól magukat. Ez egy egyedülálló lehetőség a szórakozásra, a sportra, amit a videón is látni fogsz.

http://www.youtube.com/watch?v=y4uu-MAlPEE

Tehát ne maradj le a Cokeball-ról! Ha tavaly is indultál, akkor játszd újra! Ha pedig lemaradtál róla, akkor itt az ideje csatlakozni a Cokeball őrülethez. Légy részese a ll. Egyetemi Kidobós Kupának barátaiddal, és éld át az élményt!

További információk: facebook.com/CokeFuniversity

Fejpántokat felkötni!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]