ELTE Fit Night 2 After Party

A csütörtök nem csak a sporté. Az ELTE Fit Night 2 után egy hajnalig tartó bulin vezetheted le a napi feszültségeket.

Ha már kisportoltad magad napközben, biztosan jól esne egy kis lazulás, sörözés a haverokkal, esetleg egy jó koncert? Az ELTE Fit Night 2 szervezői erről is gondoskodnak. Este koncertek lesznek, majd a hajnalig tartó jó hangulatról dj gondoskodik az After Party keretein belül.

Az első fellépő az eLeMeN nevű zenekar lesz. A nem is olyan régen alakult csapat két tatai és két budapesti srácból áll, akik mind az ELTE-PPK intézmény falai között csiszolják elméjüket. Repertoárukat bulis, dögös feldolgozások és saját számok alkotják. Este 10-től megtekinthetitek őket.

Őket követi a Hollywood Rose nevű Guns n’ Roses tribute band. A 2003-ban alakult banda évek óta nagy sikerrel adja elő a Guns n’ Roses nevű formáció dalainak átiratait az unplugged koncertjeik során (amiket különböző zenei műfajok segédletével írtak át jazzbe, swingbe, bluesba, funkyba), illetve 2008 óta már a saját dalaikkal is jelen vannak a világ zenei palettáján.

A koncertek után, hajnali 1-től, DJ Endy lesz a hangulatfelelős.

Lehetsz ELTE-s, vagy más egyetem hallgatója, a buli mindenki előtt nyitva áll! Mindenképp érdemes ellátogatni!

Jegyek:
ELTE: Ingyenes
Külsős hallgató: 500 Ft
Külsős: 800 Ft

Az ELTE Online a facebookos oldalán egy nyereményjátékkal is kedveskedik nektek, melynek keretein belül 1500 Ft-os italkupont, illetve számos sportbérletet is nyerhettek, ha szerda estig megosztjátok facebookon a játék képét.

Részletek: www.facebook.com/elteonline

Ne hagyjátok ki!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]