Sikeresen zárt az italPULT

Tegnap egész nap italozhattak a szomjas adakozni vágyók az Egyetem téren, melynek eredményeként 184 915 forint gyűlt össze a Dankó utcai Wesley János Óvodának .

Tegnap reggel 8-tól este 8-ig egy kiülős bárrá vált az ELTE ÁJK A épülete előtti Egyetem tér és finomabbnál finomabb italokat fogyaszthattak az arra járók.

Házi készítésű szörpöktől kezdve, üdítőkön át, teáig és kávéig, mindent lehetett inni az italPULTban, ahol az ELTE ÁJK Instruktori Kör és Politológus Instruktori Kör és a Bibó István Szakkollégium Biszk tagjai szolgálták ki a szomjas egyetemistákat, akik becsületkasszába járulhattak hozzá a Dankó utcai Wesley János Óvoda segítéséhez.

Szerencsére az idő kedvezett a rendezvénynek és egész nap kint lehetett ülni a padoknál a napsütésben. A jó hangulatot Lőrincz Sándor fokozta, aki több órán keresztül gitározott és énekelt, előtte és utána pedig az ÁJK-s bulik rezidens DJ-i, Kecsó és Feri pörgették a party slágereket, mindenkit visszarepítve kicsit a nyárba és hangolódva az esti after partyra.

A pult bezárása után a Janis Pubban folytatódott a buli, ahol már az alkohol is előkerült és itt már mindenki táncolhatott a délután is hallott buli zenékre. A hely felső beülős része igen kicsi, így azok akik nem akartak táncolni inkább csak beszélgetni, ezt kint tették meg, az alsó részen pedig ment a tánc és a zene.

Az este fénypontjaként Keczán Pali, főszervező bejelentette, hogy összesen 184 915 forint és egy svéd korona gyűlt össze, amit ma délután el is vittek az Óvodába.

A sütiBÁR és a palancsintaBISZTRÓ után az italPULT akció is sikeresen zárult az egyetemisták, a hatóságok és dr. Király Miklós Dékán Úr segítségével, ami tökéletes példája, hogy szórakozással is lehet nemes célt szolgálni, így várjuk a következő ilyen rendezvényt, amikor jogász, politológus, gólya, felsőbb éves és más karra járó is összefog, hogy másokat segítsen!

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]