Flájóvá VOLT Fesztivál!

Füles zeneileg nevelődik a VOLT-on. Morzsák az első napból.

Az első nap délelőttjén a városban kóricáltam, nem voltam még elég pihent, hogy nekiálljak az összes matrica, kitűző, és mindenféle felesleges holmi begyűjtésének. A helyiek örülnek is nekünk, meg nem is. Páldául láthatóan nem boldogok, ha egy fesztiválarc a küszöbükre vizel.

A délutánomat a NEO-val és egy fröccsel nyitottam meg. Mindkettő jó volt, bár az egyiket ezelőtt még sosem próbáltam (és ez nem a fröccs), de nem csalódtam.

Az Asian dub Foundation várakozásomon felül teljesített, nagyon frankó volt, Elképesztő E. barátnőmmel mezítláb ugráltunk a homokban. Az első sorokban forró lehetett a hangulat, mert a biztiőrök slaggal öntözték a közönséget.

Kiscsillagékat Örökre a szívembe zártam. Sok kedves emlék köt hozzájuk, például az egyik nagy szerelmemmel is az ő koncertjükön találkoztam. Szóval volt nagy sírás a kelljen más is, váljál el, lesz majd az ágyadban hely – re, meg nagy ugribugri annak örömére, hogy Hú de sötét van.

Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra amellett, hoggy megmutatta milyen az igazi mulatság, egy kis zenei nevelésben is részesítette a kedves közönségét: Do you agree? Fuck you MTV! Igazi jóféle umcaumca volt.

[YOUTUBE URL=”http://www.youtube.com/embed/dpO93jR4kL4″]

 

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]