Füles a VOLT-ról – 0.nap

Tegnap óta minden partyarc Sopronban nyomja. Ha te is itt vagy, keress meg, és hívj meg egy fröccsre.

Sátorból nem vagyok jó. Délelőtt vettem egy feldobálhatósat, ha most hiányzik valami a csomagból, szívás, mert nem tudom visszavinni. Kíméletlen harc a sátorhelyekért, valaki ragasztószalaggal védi a territóriumát, valaki hanyatt dobja magát a fűben, ide a Sáriék jönnek, foglalom nekik a helyet. Szűkösen vagyunk, este hallom a közelből a magát Részegákosnak hívó sátorlakót Ez a proletár ide állította a sátrát a bejáratomhoz, és nem tudok bemenni. Ismerjük? Mert ha nem, felrúgom. Hát igen, vannak békés, és kevéssé békés arcok.

A hajam fél óra alatt összeragadt a portól amivel tele van az orrom is, szemem is, szám is, a többit hagyjuk is. Koszos vagyok, hát ez van. Majd az éjszaka közepén látogatom meg a zuhanyzót, délelőtt ott is sor lesz (lett is). Nem sminkelek, de nem is állok be a szempillafestéket körmükkel vakargató lányok (merthogy a lemosó az ugyi otthon maradt) mellé. Reméljük nem készül rólam sok fénykép. Öltözködésben is casuel vagyok, a praktikusságra törekszem, nem itt fogom felvonultatni a gardróbom legjobb darabjait. Néhány ember látványa örökre beleégett a retinámba. A nagy népszerűségnek örvendő világító nyuszifüleket viselőké különösen.

Az idei újítás a feltölthető fesztiválkártya – készpénz helyett ezzel fizetünk. Halál egyszerű használni, bár itt is előfordulnak a bankszektor analfabétái: Láttam egy srácot, aki megpróbált üres kártyával fizetni. -Töltöttél rá pénzt? – Ja, kellett volna? Á haver, dehogy, a jegy mellé bónuszba jár a zsebpénz, csak én vagyok ilyen hülye, hogy a saját pénzemet szórom. Tényleg, nem is értem, hogy lehetek ekkora lúzer.

Nulladik nap ismerkedési estet tartottak,  eljött rá a Kispál és a Borz is – 8tól az MR2 színpadnál vetítették a Kispál filmet. Hiányoztok srácok. Lovasi András azért teljes fizikai valójában is megjelent a Budapest Bár koncertjén. Szokás szerint nagyon profin muzsikáltak. Szalonspiccünk volt meg bomba a szívünkben, ami egyébként az összes lánynak fel is robbant amikor Kiss Tibi nyomott egy puszit Juci arcára. A világ legcukibb Juciját jó sokan irigyeltük, de nem baj, mindig vannak ilyen kiváltságosak.

Reggel fél6-ig szólt a zene, a fröccs is jó, minden szuper. Csak eszembe jutott, hogy elfelejtettem visszavinni a könyvtári könyveket, meg megetetni a hörcsögöt. Ugyhogy anyu, ha olvasod, vidd vissza a könyveket, és etesd meg Etelkát. Köszi. Vasárnap jövök. Puszi, Füles.

Ps.: Asian Dub Foundation-ön, Kiscsillagon, Emir Kusturicán ma mindenki megtalál, és most indulok Neora, nehogy lemaradjak.

Fotó: Botond Márton

[YOUTUBE URL=”http://www.youtube.com/embed/mAtUV47z16A”]

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]