Karrier? Tervezés? – Várnak a Karrierközpont programjai

A tudatos tervezőket és a halogatókat is várják novemberben az ELTE Karrierközpont programjai. Limpár Imre előadása után képesek lesztek hatékonyabban bánni az időtökkel, míg az online Karriernapon akár az álommunkátokat is megtalálhatjátok. Ne hagyjátok ki!

Időcsapdában – Limpár Imre előadása

November 9. (kedd) 18:00

Jelenléti formában tartják meg a Hogyan tovább? előadássorozat következő részét az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárában. A meghívott vendég természetesen ismét Limpár Imre, aki tanácsadó szakpszichológusként ezúttal az időgazdálkodás témáját járja körül.

Előadásából kiderül, miért általános probléma manapság az időhiány, és hogyan kerültünk bele ebbe a mindenkit érintő csapdába. Továbbá válaszokat keres arra a kérdésre is, hogy hogyan nézhetünk szembe az idő múlásával és különböztethetjük meg a fontos dolgokat a jelentéktelenektől.

Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi linken tehettek meg. Az eseményen csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt és a maszk használata az aktuális szabályozásoknak megfelelően kötelező.

További információk a Facebook-eseményben érhetők el.

ELTE Karriernap Online 2021. ősz

November 17., 13:00 – november 18., 18:00
Online

Lehet, hogy egy képregény erről: 2 ember és , szöveg, amely így szól: „ELTE KARRIERNAP ONLINE 2021. Ősz REGISZTRÁCIÓ: KARRIER.ELTE.HU ELTE KARRIERKÖZPONT NOVEMBER 17|18 18 17”

Hamarosan kezdetét veszi a Karriernap is, ahol megtalálhatod álmaid állását, gyakornoki helyét vagy diákmunkáját! A regisztráció már megnyílt a Karrierközpont holnapján.

A regisztrációt követően a résztvevők e-mailben kapják meg a szükséges linket. ELTE-s hallgatókként – a @student.elte.hu e-mail címetek segítségével – csatlakozhattok a Karriernap Előszoba csoporthoz, ahol a szervezők minden fontos információt megosztanak veletek.

A „Karriernap Online 2021 ősz” csoport november 17-én fog megjelenni a Teams felületén – számos rátok váró álláslehetőséggel!

Kiemelt kép forrása: https://www.shutterstock.com/

Képek forrása: ELTE Karrierközpont Facebook-esemény 1, 2

[sam id="10" name="mnb2" codes="false"]